Et møde for livet

 

 

En rejse til USA, hvor direktør Stephen Terrass mødte den passionerede naturopath og farmaceut Ed Alstat resulterede i et samarbejde. Produktgruppen Terranova opstod, hvor filosofien om 100 % veganske og rene råvarer er grundlæggende.

 

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – august/september 2018

 

38 års erfaring inden for botanisk videnskab og naturmedicin havde Stephen Terrass, da han grundlagde Terranova i 2008. Terrass har en fortid som teknisk direktør hos Solgar Vitamins UK, som er en af Europas største producenter af kosttilskud. Terrass betegnes da også som en af Europas førende eksperter på området.

38 års erfaring inden for botanisk videnskab og naturmedicin giver Stephen Terrass en fornem plads blandt Europas førende eksperter inden for kosttilskud.

 

Plus + plus giver plus

På en rejse i USA mødte Terrass den passionerede naturopath og farmaceut Ed Alstat, der allerede fra 1970’erne havde stor interesse for naturens helbredende og styrkende kræfter. Alstat grundlagde i 1982 Alstat Eclectic Institute, en stor farm i Oregon, hvor han selv dyrkede og frysetørrede økologiske urter og planter.

Mødet mellem Terrass og Alstat blev grundlaget for et samarbejde, som i 2008 kulminerede med opstarten af Terranova.

Virksomheden blev hurtigt en succes og produkterne sælges i mere end 30 lande i Europa.

Magnifood Complex i Terranova er med til at sikre optagelsen af vitaminer og mineraler

 

Optagelsen og bevarelsen af gavnlige egenskaber

Terranova har udviklet Magnifood Complex og tilsat det til alle deres kosttilskud. Magnifood Complex skal sikre en effektiv udnyttelse af gavnlige vitaminer og mineraler, hvilket sker gennem den specielle sammensætning af naturlige superfoods, der er med til at optimere optagelsen i kroppen. PhytoFRESH er en specielt udviklet metode til frysetørring af planter og urter. I processen trækkes væsken ud af planterne, og resultatet er et koncentreret produkt, hvor de gavnlige egenskaber og plantens biokemiske sammensætning bibeholdes.

PhytoFRESH medfører, at plantens biokemiske sammensætning bibeholdes.

I dag anvendes der fortsat råvarer dyrket i rene omgivelser fri for kemi i Oregon. I produktionen af planter og urter lægges der stor vægt på at bevare det eksisterende økosystem og sikre bæredygtigheden.

Fri for konserveringsmidler, tilsætningsstoffer og bindemidler. Renhed, velvære og 100 % veganske produkter er filosofien bag Terranova.

Plus + plus giver plus. Mødet mellem de to passionerede innovatører med ens værdier blev til et frugtbart samarbejde og resulterede i Terranova.

2 thoughts on “Et møde for livet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *