Få hår som Trump

 

 

Aaah nej tak, er sikkert dit svar! Men uanset hvem dit hårforbillede end måtte være, så vil vi alle gerne have godt fyldigt hår. Desværre er det ikke altid en medfødt kvalitet. Faktisk døjer rigtig mange med tyndt og fint hår, og mange lider decideret af hårtab. Naturen kan endnu engang konsulteres, og biotin, hirse og padderokke kan hjælpe dig med at reducere dine ”dårlige hårdage” og styrke dine hårrødder.

 

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – oktober/november 2017

 

Samsons styrke sad i hans hår – det gælder heldigvis ikke hos os almindelige mennesker … ikke vores fysiske styrke i hvert fald. Dog kan et midlertidigt eller langvarigt hårtab være forbundet med psykiske frustrationer, når hårstråene på hovedpuden bliver lidt for mange. Det er normalt at tabe omkring 50 til 100 hårstrå om dagen, men adskillige oplever et større hårtab end det normale. Årsagerne til hårtab er mange. Stress, dårlig kost, hormonelle svingninger: graviditet, amning, overgangsalder samt beskadiget eller stresset hår og hovedbund grundet hårfarve eller permanenter. Genetik, medicin og alder spiller også ind på hårvæksten, ligesom det gør med alle andre forandringer i kroppen.

Stress, dårlig kost, hormonelle svingninger: graviditet, amning, overgangsalder samt beskadiget eller stresset hår og hovedbund grundet hårfarve eller permanenter. Genetik, medicin og alder spiller også ind på hårvæksten, ligesom det gør med alle andre forandringer i kroppen.

Kombiner bestemte vitaminer og mineraler med en sund levevis samt en reduktion af stress i din hverdag, og du vil se en positiv indvirkning på dit hår fra rod til spids.

 

Et æble om dagen giver godt garn

Æbler er gode for mange ting, også til at stimulere væksten af hår. Desværre kan et æble om dagen ikke resultere i en flot hårpragt. Derfor er det en god ide at tage et tilskud af koncentreret æbleekstrakt, da studier har vist, at det virker fremmende på hårsækkenes epitelceller og der-med hårvæksten. Det er Pro-cyanidin B-2, som findes i umodne æbler, som er den naturlige løsning mod hårtab.

 

Pro-cyanidin B-2 findes i umodne æbler, og studier viser, at det er en naturlig løsning mod hårtab.

 

Hirse – en superfood til håret

Hirse har usædvanligt mange gavnlige egenskaber, herunder på hår, hud og negle. Af samme grund anbefales indtagelsen af hirse til menne-sker, som lider af hårtab. Hårstrå er opbygget af proteinet keratin, og hirse er netop kendt for sit høje indhold af protein – tilstrækkelig indtag-else kan derfor være med til at styrke håret. Hirsens andre hemmeligheder er, at den er rig på B-vitaminer, kobber, silicium, jern, kalium, fosfor og calcium. Silicium, også kaldet kisel, virker styrkende på hår, hud og negle. Stress forårsager en øget kortisolproduktion i kroppen, hvilket kan resultere i hårtab. Hirses indhold af magnesium er med til at reducere kroppens kortisolniveau og dermed afhjælpe stressrelateret hårtab.

 

Stress forårsager en øget kortisolproduktion i kroppen, hvilket kan resultere i hårtab.

 

Biotin-boost til dit hår

Biotin er et B-vitamin og kaldes ikke uden grund for skønhedsvitaminet. Vitaminet giver glat hud, fyldigt hår og stærke negle, blandt andet på grund af sit svovlindhold. Mangel på biotin giver skældannelse, håraffald, skøre negle og tør/fedtet hud. Hvis du lider af hårtab, er det sand-synligt, at du er i underskud af biotin. Du kan få biotin fra de fleste fødevarer. Gode kilder til vitaminet er lever, æg, bønner, havregryn og champignon. For meget af vitaminet er uskadeligt, da det er vandopløseligt og derfor udskilles gennem urinen.

 

Bliv den allerbedste udgave af dig selv på en god hårdag.

 

Oplever du et hårtab ud over det normale, kan det skyldes mangel på biotin.

 

Padderokke-power til håret

Padderokke er ligesom hirse rig på mineraler, især silicium. Ifølge forskere, som har studeret padderokkens virkning, fremskynder urten lige-frem hårvæksten grundet det høje indhold af siliciumdioxid. Silicium er byggesten for vores organisme på en lang række områder. Det er ikke kun godt for hår og negle, men styrker også bindevævet, slimhinderne og knoglerne, er godt for fordøjelsen og forudsætning for en smuk hud.

Silicium, som findes i padderokke, er et vidundermineral for vores organisme, ikke mindst for vores hår og negle. Tegn på siliciummangel er ofte skrøbelige negle og porøst hår.

 

En lille kapsel til stort hår

Hair Gro er kapsler med æbleekstrakt i kombination med hirse, padderokke, aminosyrer, biotin, zink og kobber. Kapslen tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækken, hvor håret dannes. Desuden bidrager indholdet af biotin og zink til den normale hårvækst og til at styrke hud og negle. Kobber bidrager til hårsækkens produktion af pigment, der giver håret sin naturlige farve. Kapslerne er derfor et rigtig godt skøn-hedstilskud, der hjælper på de områder, som rigtig mange har udfordringer med.

Og nej, du kommer ikke til at ligne Trump, ej heller Samson, men bliver måske den allerbedste udgave af dig selv på en god hårdag.

2 thoughts on “Få hår som Trump

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *