Find styrke i den åndelige verden

 

 

Spiritualitet er for mange humbug og tilskrives dem, som er ”lidt til en side”. Men måske er der mere mellem himmel og jord, end vi går og tror. Der går jo ikke noget af dig ved at åbne op for muligheden. Hvem ved, måske besidder du selv clairvoyante evner …

 

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – oktober/november 2019

 

Evne til at se det skjulte og se ind i fremtiden. Googler du clairvoyance er påstået synskhed den beskrivelse, du får. Og hvem vil ikke gerne kunne se ud i fremtiden? Tanken kan dog godt være lidt skræmmende, at du lige pludselig kan se det liv, du ikke har levet endnu, men alligevel er clairvoyance mere og mere udbredt, også hos store virksomheder og statsledere.

 

Måske er der mere mellem himmel og jord, end du tror. Åbn dit sind.

 

Clairvoyance, hvordan bruger du det?

Clairvoyante kan hjælpe dig, som har svært ved at finde et ståsted i livet og gerne vil have nogle råd til, hvordan du kommer videre. Den clairvoyante kan se ind i din fremtid, men også din nutid og viderebringe konstruktive budskaber, som den åndelige verden mener, du er klar til at modtage på det givne tidspunkt.

En clairvoyance starter typisk med at få kontakt til den åndelige verden, og ved hjælp af ånderne vil clairvoyanten guide og fortælle dig om din for-, nu- og fremtid. En individuel clairvoyance indeholder også muligheden for, at du kan få besvaret spørgsmål om dig selv.

 

Betegnelsen clairvoyance stammer fra Frankrig. Clair = klar, voir = se.

 

Det er et kodeks blandt clairvoyante, at de ikke viderebringer budskaber om sygdom og død i fremtiden.

 

Hvad gør du, hvis du er clairvoyant?

Måske har du evnerne, men ved ikke, hvordan du skal udnytte dem. Rikke Rasmussen uddanner clairvoyanter. På uddannelsen tilbyder hun en unik blanding af gammel og ny visdom inden for den åndelige verden. Her arbejdes der med dine spirituelle energier og træning af dine intuitive og healende evner, og uddannelsen er for alle, som ønsker at arbejde med sig selv og den spirituelle verden. Hos Rikke Rasmussen går clairvoyance, mediumship og healing hånd i hånd, og hun mener, at du gennem din kontakt til universets energi får den optimale kontakt til de sjæle, der kan hjælpe dig i dit arbejde. Du får nogle reelle arbejdsredskaber, så du kan arbejde som fx healer, terapeut, medie eller clairvoyant, når du er uddannet.

Du kan læse mere om uddannelsen på www.rikkerasmussen.dk

 

Lær, hvordan du lettest og bedst finder ind til din intuition og spiritualitet.

 

Clairvoyant? Læs om uddannelsen på www.rikkerasmussen.dk.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *