For første gang i Danmark: Styr dine gener gennem dine nutrienter!

cells

 

Bliv klogere på dine gener og lær, hvordan du med nutrienter kan slukke for uheldige gener

Drømmen om individuel behandling, hvor vi behandles på grundlag af vores individuelle genetiske sammensætning, kommer nærmere.

De nye genom-teknologier vil revolutionere forebyggelsen og behandlingen af sygdomme.

Der udvikles nye epigenetiske lægemidler, specielt til behandling af  overvægt, hjertekarsygdomme, kræft og diabetes, men vitaminer, mineraler, fedtsyrer og urter har en fundamental og potent indvirkning på, om gener bliver tændt eller slukket.

Vi har nu en helt ny måde at anvende nutrienter og urter på!

 

Michael Thomsen vil forklare og gennemgå den nye viden om nutrigenetik, nutrigenomics og epigenetik og vise, hvordan du kan integrere det i dit eget liv og i din klinik

Som komplementære alternative behandlere har vi en kæmpe udfordring, men også en kæmpe fordel, da vi hurtigere end lægerne kan tilegne os den nye viden og anvende den i vores praksis.

 

Nutrigenetik og nutrigenomics handler om:

  • sammenhængen mellem livsstilsvalg, specielt mad og motion,
  • det enkelte menneskes genetiske sammensætning, den genotype, som vi hver især er født med.
  • forholdet mellem genotype og risikoen for at udvikle ernæringsrelaterede sygdomme såsom metabolsk syndrom, kræft, diabetes type II og hjertekarsygdomme
  • forståelse af kostens påvirkning af genekspressionen og dermed af kostens indflydelse på menneskets vækst og udvikling

 

Michael viser, hvordan du kan anvende en speciel gentest til at forebygge kostrelaterede sygdomme gennem individuel kostvejledning.

Epigenetik er:

  • studiet af reversible og arvelige forandringer i genfunktion, som ikke involverer forandringer i DNA sekvensen
  • epigenetiske ændringer kan være arvelige
  • epigenetiske ændringer er en af de vigtigste årsager til overvægt, kræft, hjertekarsygdomme, diabetes og andre kroniske sygdomme.

Michael Thomsen MSc, ND

Michael er dansk, men har nu boet flere år i Australien end i Danmark. Han er uddannet naturopath (1986) og har et masters of science fra Swinburne University i Melbourne. Michael har arbejdet i mange år som behandler, underviser og konsulent. Var instrumental og pioner i indførelsen af den moderne phytoterapi for alternative behandlere i Danmark og Norge. Michael Thomsen er også hovedforfatter af den grundlæggende tekstbog om phytoterapien, Kompendium i phytoterapi (monografier). Han er forfatter af den populære Phytotherapy Desk Reference og senest, en online database of interaktioner mellem urter, nutrienter og lægemidler Prescribe Guide (www.prescribeguide.com).

 

Venlig hilsen

Institut for Biologisk Medicin, www.biologisk-medicin.dk
sund-forskning.dk
Biopat-og naturopathforeningen

Foreningen af praktiserende phytoterapeuter

2 thoughts on “For første gang i Danmark: Styr dine gener gennem dine nutrienter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *