Forkølelsessår? Så slutter alt det sjove

 

 

Slut med oralsex, kys og faktisk også berøring, hvis du har forkølelsessår i udbrud. Du kan nemlig risikere at smitte din partner med herpes. Heldigvis kan du gøre meget for at forkorte perioden.

 

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – april/maj 2019

 

Undgå alt det sjove – længere er den ikke! I hvert fald så længe, at du har forkølelsessår. Oralsex, kys og faktisk også berøring kan medføre smittefare. Lad være med at smage kærstens is med samme ske eller deles om vandflasken.

Piller du dig i dit herpessår og derefter i øjet, så kan du starte en øjeninfektion. Så du kan nok forstå, hvorfor oralsex er absolut no-go under et udbrud af forkølelsessår, da det kan sætte sig i underlivet og give herpes på kønsdelene. Alt det her gælder både for kvinder og mænd. Så ja, herpes er ikke noget, man spøger med.

 

Stop den fjendtlige invasion
Celle efter celle invaderes af virus, når du får forkølelsessår. Men studier viser, at et bestemt polysakkarid fra algen spirulina kan stoppe virus. Polysakkariden, som er blevet ekstraheret og intensiveret fra spirulinaen, finder du i herpesproduktet Spirularin HS. I produktet finder du også sårhelende og regenererende naturlige stoffer.

 

Den lille alge udvikler nemlig et særligt forsvar, hvilket kan udnyttes af alle, der lider af herpes 1.

 

Prikken i læberne er en indikation på, at der er et forkølelsessår på vej. Tag dine forholdsregler:

  • Husk god håndhygiejne (det skal du selvfølgelig altid huske)
  • Lad såret være i fred
  • Hold såret rent
  • Fugt dine læber. Brug fx Spirularin HS, som udover at virke bakteriehæmmende også har en fugtgivende effekt, men også indeholder solfaktor 15. Solfaktor er essentielt, da solen ofte trigger et herpesudbrud.
  • Smører du Spirularin HS på med det samme, så kan du stoppe angrebet, inden der dannes sår. Er du ikke hurtig nok, og forkølelsessåret indfinder sig, så smør cremen på, da den indeholder beskyttende olier, som plejer, nærer og regenererer

 

At Spirulina HS også er skabt af sårhelende og regenererende naturlige stoffer, er værd at tage med. Produktets kombination af stoffer er derfor en hurtig måde at slippe af med herpesvirus på.

 

Bliv klogere via Herpesfree.dk
– Danmarks største vidensbank om Herpes Simplex Virus (HSV-1 og HSV-2)
LÆS MERE HER
LÆS NÆRMERE OM FORKØLELSESSÅR HER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *