Fra den franske parfumør 30-årsjubilæum med 30 ingredienser

Parfumeri2

 

Tager man 30 års erfaringer, blander de allerbedste olier og lader en fransk parfumør med sine helt særlige evner for dufte, sammensætninger og skønhed skabe smukke flasker med et gyldent look, får man en jubilæumsflaske fyldt med plejende virkemidler for krop, ansigt og hår.

Af Marianne Palm

Intet mindre end ti forskellige olier og droger danner basis for tyve dufte, der alle har en unik evne til let at trænge ind i huden og skabe blødgørende, vitaliserende og ophelende kvaliteter. Oliernes evne til at trænge ind uden at lægge et lag af glinsende fedt uden på huden kaldes en ”dry oil”, frit oversat til ”tør olie” som udtryk for, at den er let optagelig, og det skaber jo en mærkbar mulighed for, at de mange plejende stoffer, som parfumøren har tilsat – vel at mærke økologiske og helt rene – kan arbejde sig ind i huden.

Irriteret vinterhud kan forebygges

Om det er ansigtet eller hele kroppen, kan olien virke forebyggende og plejende. Brug den i ansigtet morgen og før sengetid, brug den på hele kroppen.

Skab dybde og glans

Også håret vil elske et par dråber til de tørre sommer-efterår-vinter-og forårsspidser. Lidt olie kan skabe dybde og glans, og hvis ellers du har et naturligt fald eller nogle krøller fra naturens side, kan de enten rettes ud eller skabe endnu mere spræl, når lidt olie varmes op i håndfladen og krammes ind i håret.

De essentielle olier, som er tilsat drypvis, kan vitalisere, tone og heale huden

Parfumøren vil sikkert ikke ud med antal dråber af hver af de æteriske olier, men her tør vi godt røbe, at der er ikke mindre end tyve forskellige, og alle er valgt med omhu for deres virkning og deres duft. Toner af citrus, roser, lavendel og geranium i en moderne blanding gør din hud frisk og velduftende og kan anvendes overalt på kroppen, også de mere intime områder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *