God læselyst – få råd til en sundere hverdag

 

 

Stærke knogler – mad som genvej

 

Meget mere end kalk!

I bogen ’Stærke knogler – mad som genvej’ læser du, hvordan knogleskørhed ikke kun er en kalkmangelsygdom. Kosttilskud med calcium og D-vitamin er, ifølge Mia Damhus, langt fra tilstrækkeligt til at forebygge knoglebrud.

Forfatter Mia Damhus inviterer dig som læser til at blive klog på, hvordan knogler dannes og bevares. Udgangspunktet er en stærk faglighed funderet i funktionel medicin. Alle kan læse bogen, også de mere teoretiske afsnit. Kostråd og opskrifter er enkle, lige til at gå i gang med og totalt ufanatiske.

Du får en nuanceret viden om opbygning og nedbrydning af knogler og konkrete handlemuligheder, både forebyggende og hvis skaden allerede er sket.

 

Gør mindre end du plejer

 

Vi dansker spiser os ihjel!

Så kontant en udmelding finder du i bogen ’Gør mindre end du plejer – lær at faste dig til mere energi og bedre helbred’ af Nickolai Damgaard. Hans ekspertise i fordøjelse og faste og erfaringer gennem sit mangeårige arbejde med klienter, både private, virksomheder og professionelle atleter, deler han i sin nye bog. Han giver konkrete bud på, hvordan du med simple midler kan opnå resultater gennem faste. Periodisk faste kan være med til at skabe mere energi og forebygge eller bekæmpe livsstilssygdomme, og flere studier tyder endda på, at periodisk faste til med kan have en positiv effekt på en række neurodegenerative tilstande. Neurodegenerativ sygdom er et paraplybegreb for en række lidelser, der primært har indvirkning på neuronerne i menneskets hjerne.

Nickolai Damgaards mission er at aflive de mange myter om faste og hjælpe dig til at blive den bedste udgave af dig selv.

 

Tag på højskoleophold og opnå en bedre balance i livet.

 

Hvordan bliver man tilfreds med sig selv? Hvad styrer os og vores appetit på livet? Hvor er mit fodfæste? Hvordan holder jeg fast i de gode valg? Spørgsmål, som Livsstilshøjskolen i Lemvig ofte får. Højskolen, som ganske enkelt tilbyder ’balance i livet’.

Kursister i alle aldre fra hele landet mødes på Livsstilhøjskolen Gudum, så der er garanti for, at du møder mennesker, som er helt forskellige dig selv. Fælles for alle, uanset om holdet varer seks eller 45 uger, så lukker sindet og hjertet op. Der er god mad og fællessang, men skolen tilbyder også en vifte af kurser, så der er noget for enhver smag. Meditation og Qi gong, hvordan får du en sundere livsstil, natur og gourmet, lær at få en stressfri tilværelse og mindful vandreuge er blot få eksempler på, hvad du deltage i. Derudover tilbyder højskolen de obligatoriske fag, og der er foredrag fra verdener af ny og gammel viden – fra Egyptens pyramider til Europas parlament.

Du kan læse meget mere om ophold på Livsstilhøjskolen Gudum på www.livsstilshojskolen.dk

 

Når urter giver lykke

Brugen af lægeplanter til behandling af sygdomme og skader er uden tvivl en af verdens ældste terapiformer. Igennem alle tider og hos alle folkeslag fortæller overleveringerne, hvorledes kloge mænd og koner har benyttet sig af naturens forråd af blade, bark, frugter og rødder til fremstillingen af et naturligt ‘apotek’ bestående af plantebaserede ekstrakter, tinkturer, omslag, cremer og theer. Den omfattende empiriske viden om naturens helbredende kræfter er på ingen måde forældet, og en stadigt større gruppe behandlere benytter sig i disse år af fortidens viden kombineret med nutidig forskning. De kendte medicinske planter udsættes i større og større omfang for videnskabelige analyser, og aldrig tidligere har opmærksomheden på de helbredende faktorer i naturen været så omfattende som i øjeblikket. Og ikke uden grund; der er nemlig tale om tusindvis af plantearter, der indeholder aktive virksomme stoffer med opbyggende og medicinske egenskaber. I en tid, hvor befolkningen får øjnene op for de skadelige virkninger af kemi, og hvor bivirkningerne af den syntetiske medicin træder tydeligere og tydeligere frem, er det derfor uden tvivl et klogt valg at vende blikket mod den naturlige medicin.

Bogen Urtelykke er en samling af 30 forskellige lægeplanter, som findes i den danske natur og i køkkenhaven. I bogen viser forfatter Anja Ballegaard, hvordan du kan bringe urterne ind i din hverdag, og hvordan du bruger dem målrettet til at gøre noget godt for din sundhed. En personlig og informationsrig bog til dig, som gerne vil invitere naturen indenfor. Hver plante er illustreret, så du lettere kan finde den på dine ture i det grønne. Du får notesider bagi, så du kan indføre dine egne favoritplanter og opskrifter, så Urtelykke bliver din egen personlig håndbog. Anne Ballegaard er uddannet Biopat og Naturopath ibm. På familiens økologiske mikrolandbrug, Thorslykke, følger hun sin store passion om den natulige livsstil.

Bogen ’Urtelykke’ får du for kr. 249,95

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *