Hjælp til at lindre dine smerter

Skærmbillede 2016-04-12 kl. 10.40.03

 

Af Ansofi Amalieh Larsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning og //mig// – december 2015

 

Eye-Total til alle aldre
I de grå tider, hvor luftfugtigheden er noget mere tør end ellers, så kommer læse- eller skærmbrillen på noget tidligere i løbet af arbejdsdagen. Ligesom kontaktlinserne kan drille ualmindeligt meget på skiferien. De tørre eller sviende øjne, der også kan skyldes øjensygdom, er, uanset hvad det skyldes, til stor irritation. Prøv Eye-Total, der indeholder havtornolie, naturlig betakaroten, som i kroppen kan blive omdannet til A-vitamin. Lutein beskytter mod oxidative processer i øjet, og lutein og zeaxanthin filtrerer sammen UV-lys fra. Det beskytter øjnene mod tørhed og svie.

 

Løb endelig videre
Rigtig mange ønsker at være aktive hele livet, og det skal helst være en fornøjelse. Men hvis man har smerter, forhindres løbeturen i skoven, havearbejdet eller gymnastiktimen desværre. Avosol er et produkt, som har vist sig at kunne lindre ledproblemer, som er forårsaget af slidgigt. Ekstrakterne af avokado og soja, som Avosol indeholder, virker ved at afbalancere de nedbrydende og opbyggende processer i ledbrusken, så man kan bruge Avosol til både at forebygge og behandle.

 

Stabile naturlige fedtsyrer til leddegigt og SLE
Den moderne vestlige kost har ofte et forhold mellem omega-6 og omega-3 på 20:1 og nogle steder op til 30:1, hvilket fremmer inflammationer. Det antages, at det optimale forhold er 4:1 eller endnu lavere. Tilskud med omega-3-fedtsyrer har vist sundhedsgavnlig virkning ved leddegigt og systemisk lupus erythematosus (SLE). Hver kapsel Bio-Marin Naturel indeholder 1000 mg fiskeolie på stabil, naturlig triglyceridform med et højt indhold af de livsvigtige omega-3-fedtsyrer EPA og DHA. Billede:

 

Forkølelsessår eller blister i munden?
Det er surt ikke at kunne kysse sin udkårne under misteltenen eller sine børn godnat. Oraflogo er en mundgel, der anvendes mod sår og betændelsestilstande i og omkring munden. Den påføres som et lag gel over det område, der skal beskyttes, og medvirker til naturlig heling, fordi der kan åndes gennem gellaget. På den måde føles såret ikke irriteret, når du drikker og spiser. Virker også mod blister og andre sårdannelser i munden.

 

Hold øje med candidasvampens trang til julesmåkager!
Spiser du sukker, hvede eller gær, kan detfremprovokere et skift i bakteriebalancen i munden, svælget og mavetarmkanalen. Og det er jo et par af hovedingredienserne i de bedste julesmåkager! Kanel-, fennikel- og pebermynteolie hjælper med at bevare en normal fordøjelsesfunktion og modvirker akut oppustethed og luft. Og sammen med niacin kan du måske stoppe den irriterende, sukkerkrævende candidasvamp i at brede sig i tarmen.

 

Uldunderbukser eller tranebær?
Tre par uldunderbukser, der dækker hele numsen, er altså ikke flatterende i et par jeans. Og anden hjælp findes. Tranebær indeholder stoffer, der forhindrer bakterierne i at sætte sig fast på slimhinderne i blæren. Tranebær kan bruges både forebyggende ved tendens til hyppige blærebetændelser og som behandling ved aktiv blærebetændelse.Cran Berry er tabletbaseret på et særligt tranebærekstrakt med et koncentreret og standardiseret indhold af pro-antho-cyanidiner (pac) i kombination med tyttebær, sort peber og vitaminer. Vitamin C og B6 bidrager til den normale funktion af immunsystemet og niacin til opretholdelse af normale slimhinder.

 

Salt til luftvejene
Luftveje med problemer kan gøre ondt. Prøv DSI saltinhalator, der indeholder 5 gram stensaltkrystaller i naturlig form. Saltterapien kan måske hindre luftvejsinfektioner og kan lette diverse luftvejsproblemer. Med en DSI-saltinhalator kan du have din inhalation af salt med dig overalt. Der er ikke almindeligt bordsalt i en saltinhalator, men rent, naturligt bjergsalt, kaldet halit, fyldt med mineraler og udvundet fra saltminen Praid i Rumænien. Det virker antiinflammatorisk ved inhalation og kan på den måde hjælpe dine luftveje. Måske kender du allerede de populære saltkammerterapier rundt om i Europa – det er samme princip, der går igen med saltinhalatoren.

 

Alfa Lipon til diabetikere
Alfa Lipon bruges til at forebygge og mindske smerterne, der opstår i forbindelse med nervebetændelse på grund af sukkersyge. Her opstår typisk smerter og følelsesløshed i fødderne. Alfa-liponsyre fremmer bl.a. insulinfølsomheden og glukoseoptagelsen. Diabetikere har en øget risiko for kredsløbsproblemer, herunder ophobning af cellegifte. Ved at beskytte mod skader i blodkarnettet kan Alfa-liponsyre reducere risikoen for, at der opstår kar- og nyrekomplikationer.

 

Du kan klikke dine smerter væk
Har du kroniske smerter, eller døjer du med akut opståede smerter? PainXit er en pen, som med lavfrekvente elektriske impulser på huden aktiverer endorfiner, der er kroppens egen forsvarsmekanisme mod smerter. Pennen kan fx anvendes mod smerter, der kan opstå på grund af blandt andet gigt, osteoporose og muskelsmerter. Der er ingen bivirkninger ved at anvende PainXit, og den er derfor et godt alternativ til smertestillende piller. Du kan bruge den flere gange om dagen, du kan let have den med i tasken, og den er især egnet til smerter, der er lette at lokalisere som særligt ømme punkter. Brug den netop dér!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *