Homøopatisk middel mod allergi

valmuer

 

Det kan næppe være nemmere eller mere bivirkningsfrit….
Det vrimler med studier på Nazaleze, som effektivt stopper for alle luftbårne allergener.

Husstøv, pollen, dyrehår – listen er lang og for dem alle gælder det, at de mest af alt trænger ind i kroppen via næsens slimhinder.

Nazaleze stopper de meget generende partikler allerede ved indgangsdøren. Et enkelt pust i næsen med den fine cellulose lægger en film over slimhinden og fejer alle irritationer bort.

 

Virker bedre end kendt allergimedicin

I 2003 deltog over 100 frivillige i en undersøgelse af Nazaleses virkning i forhold til andre midler mod høfeber.

Resultatet var overvældende, for langt de fleste deltagere oplevede, at et pust eller to om dagen af Nazalese, virkede bedre end de mest kendte allergimidler med antihistamin. Deltagerne slap helt for de bivirkninger, som ellers kan opstå med langt de fleste antihistamin produkter.

(Forsøget blev offentliggjort i det amerikanske tidsskrift Alternatives in Natural Therapy, Juli 2003)

 

Kan også anvendes af børn

I 2005 blev et studie med 100 børn (gennemsnitsalder 8,2) offentliggjort. Her så man en signifikant forbedring af, hvor hurtigt slimhinderne i næsen faldt til ro og blev normaliseret efter et akut problem med allergisk rhinitis.

Hvor det normalt tager 39 minutter at få slimhinderne tilbage til en normal tilstand, gik der kun 18,15 minutter med Nazalese.

I forsøget indgik børn helt ned til 1,5 års alderen, og der var ingen bivirkninger.

Når man forsker i astma, bronkitis, luftvejsallergier, snorken og andre luftvejsproblemer, indgår ofte en måling af peakflow, hvor udåndingsluften måles, som en metode til at se, hvor godt luftvejene virker.

I forsøget så man også en tydelig signifikant forskel med en forbedring på 25,7 %.  Forsøget antyder, at Nazalese ved at stoppe allergener, inden de trænger ud i de øvrige luftveje, kan hjælpe på de luftvejssymptomer, som ellers kan opstå hos børn og voksne.

(European Academy of Aerbiology and Clinical Immunology in Munich, 2005)

Symptomerne ved allergisk rhinitis er løbende næse ofte med vandigt sekret, nasal obstruktion, næsekløe og nysen i serier. Sædvanligvis vil der samtidig være gener fra øjnene med kløe, irritation og tåreflåd.Årsagen til lidelsen er i Danmark hyppigst allergi for græs-, træ- og  bynkepollen eller udenfor sæsonsvingninger, meget hyppigt allergi overfor støvmider eller pelsdyr.

 

Midlet bruges i næsen, men virker også i øjnene

40 frivillige deltagere med høfeber, rendende næse, og kløende øjne, som ved studiets begyndelse brugte almindelig medicin mod symptomerne, valgte at afprøve Nazalese i stedet. Efter tre uger havde 85% af deltagerne færre symptomer og efter seks uger var 90% af deltagerne fri for symptomer.

At en næsespray også virker på øjnene, skyldes sandsynligvis, at hævede slimhinder fra næse og svælg ikke længere kan påvirke tårekanalerne.

(The Pan Hellenic Conference of ENT Specialists on 19th March 2004)

 

Nazalese kan anvendes i behandlingen af akutte allergianfald

Hundrede voksne med høfeber deltog I et dobbeltblindt placebokontrolleret studie, hvor man målte, hvor ofte deltagerne havde brug for akut medicin, når de tog Nazalese I forhold til kontrolgruppen, som fik en inaktiv næsespray. Og resultatet var signifikant. Brug af akut medicin kunne også reduceres.

(Forsøget er offentliggjort i det ansete engelske tidsskrift, UK Current Medical Research and Opinion (CMRO) Vol 22. No 2 275-285 2006.)

 

One thought on “Homøopatisk middel mod allergi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *