Homøopat afholder kurser for jordmødre, doulaer og fødselshjælpere

Skærmbillede 2016-05-11 kl. 11.54.18

 

Mette Mitchell er uddannet homøopat fra Centre for Homeopathic Education og Middlesex University.

 

Hun afholder kurser for professionelle fødselshjælpere i at bruge homøopatien til fødende. Hendes kurser er hurtigt blevet utroligt populære.

”En doula henvendte sig direkte til mig, og spurgte om jeg ikke ville afholde kurser i homøopati for fødselshjælpere. Og da det længe har været mit ønske at afholde netop denne type kurser, så tænkte jeg at det måtte være nu.”

Kurset varer 3 timer, og her taler vi først lidt om homøopatien generelt, og derefter om homøopatien som den bruges i fødsler. Vi tager udgangspunkt i sammensatte kits fra Helios, et af de homøopatiske apoteker i London. Med sig hjem får man en grundig guide på 28 sider, med praktiske opslagsværk, materia medica og en gennemgang af stadier i fødslen. Desuden bliver man inviteret ind i et lukket forum på facebook, hvor kursusdeltagere løbende kan dele erfaringer med homøopatien og stille spørgsmål til hinanden. Det er en god daglig støtte i det daglige arbejde med fødslerne og homøopatien.

Mette har klinik på Frederiksberg. Hun flyttede tilbage til Danmark efter 11 år i London i 2013. Det er også i London at hun fik sin BA i videnskab i homøopati.

Inden hun læste homøopati var hun international trendforecaster og stylist i boligbranchen, og arbejde også på et enkelt TV projekt på TV2.

Men efter Mette’s barn fik meningitis 2 gange, inden hun var 8 måneder gammel, blev hendes interesse i alternative behandlinger intensiveret, og hun begyndte at læse homøopati i 2011. Denne historie var i Alt for Damerne sidste år, og kan læses her.

I dag har hun en succesfuld praksis på Frederiksberg, men tager også mange konsultationer både over Skype og på telefonen. Og hun afholder mange kurser indenfor homøopatien ligeså. Og kurset for fødselshjælpere er det nyeste på stammen.

Spørgsmål kan rettes direkte til Mette Mitchell på telefon 53 76 28 82 og email mette@mettemitchell.dk

 

Læs mere på www.mettemitchell.dk og se alle planlagte kurser lige her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *