I denne SØDE juletid …

 

I den søde juletid, bliver der virkelig brug for dine chrom reserver. For alt for meget sukker skaber mængder af insulin i blodet, som meget gerne vil ind i den enkelte celle. Og har du ikke nok af det lille, men meget vigtige spormineral, mangler du ligesom nøglen til låsen og i værste fald vil det fritsvævende insulin skabe blodsukkerudsving, som kan være ganske ubehagelige.

 

Symptomerne er meget individuelle og heldigvis er det sjældent, at du får alle symptomer på én gang: træthedsanfald, humørsvingninger, sorg eller vrede, modløshed, mismod eller vranten i krogene. Svimmelhedsanfald, måske en uendelig trang til at blive i sengen eller sofaen. Hysteri, glemsomhed eller problemer med koncentrationen… Også muskelsmerter og alment fysisk ubehag kan bunde i et dårligt reguleret blodsukker. Men du kan også glæde din krop med et chromtilskud, som du måske i virkeligheden har brug for hele året til at bevare et naturligt forhold til sukker eller til måske at gøre din diabetes 2 mindre besværlig? Chrom vil også gøre det lettere, hvis du har brug for at tabe dig, og årsagen til din overvægt skyldes alt for meget sukker.

 

Et af de bedste chrom tilskud kommer fra Pharma Nord, en patenteret chrområvare, som er dansk produceret. Produktet er i særklasse, fordi de har bevist en særlig høj biotilgængelighed på deres produkt. En høj biotilgængelighed betyder, at man rent faktisk ved, at chromen når hen til cellerne for at være døråbner for den krævende insulin. Et velkendt naturlægemiddel, Guarmin, mod forhøjet kolesterol virker også mod diabetes 2. Nogle af de første symptomer på begyndende forhøjet blodsukker kan være utilpashed og prikken i hele kroppen, tørst, og kløe, og er du i tvivl om, hvad du fejler, bør lægen altid, altid kontaktes. Guarmin indeholder et udtræk af den indiske guarbønne. For produktet kan sagtnes anvendes sammen med anden behandling og kan simpelthen sammen med chrom, sund kost og masser af motion være en nøglesten i forebyggelsen af den såkaldte gammelmandssukkersyge, som selv børn kan rammes af i dag. Spis mange små måltider gerne efter diabetesforeningens opskrifter—også selvom du bare har svingende blodsukker. Spis Bio-chrom og Guarmin. Pas på dig selv med motion og glade smil.

3 thoughts on “I denne SØDE juletid …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *