Jul og vinterlig hygge

 

Du har sikkert allerede gnasket dig igennem flere julefrokoster, maven buler, og egentlig ønsker du dig måske bare helt almindelige sunde tilstande uden julestress og jag?

Du kan også få lidt hjælp undervejs…

 

Spis dit kolesteroltal ned

Ifølge EUs videnskabelige sikkerhedsorgan EFSA er der nu dokumentation for, at beta-glukaner har en positiv effekt på kredsløbet. Undersøgelser afslører, at beta-glucaner fra havre kan sænke blodets indhold af triglycerider, LDL kolesterol og totalkolesterol. Ifølge forskerne bør maden bidrage med mindst 3 gram havre-beta-glukaner pr. dag for at regulere kolesterolniveauet i blodet. Andre undersøgelser viser, at man ved indtagelse af 4 g beta-glukaner kan stabilisere blodsukkeret.

En pose Betaglucare svarer til tre portioner havregryn. Ydermere indeholder den lille portion på 1 dl lige så mange fibre som tre portioner havregryn, og gelen, der dannes, er af en højere kvalitet. Betaglucare er nem at indtage som morgenmad eller som mellemmåltid En pakke Betaglucare indeholder 28 små doseringsposer med smagsneutrale, sprøde ”gryn”, der er nemme at bruge sammen med morgenmaden eller et hurtigt mellemmåltid.

Du kan for eksempel spise Betaglucare sammen med yoghurt, mælk og havredrik eller oven på grød, salat eller en god smoothie. Husk endelig rigelig væske, så beta-glukan-fibrene kan udvide sig og danne den vigtige gel. At gelen virker, skyldes dens evne til at binde galdesalte i tyndtarmen. Til denne binding indgår der kolesterol fra leveren. Du kan forvente en sænkning af LDL, det dårlige kolesterol, på 10-15 %.

 

Havre dæmper angst og uro

Avenaforce indeholder et friskplanteudtræk af havre, som har en naturlig, beroligende effekt på nervesystemet. Produktet er ikke vanedannende og kan bruges over længere tid til at dæmpe nervøsitet, angst og indre uro.

 

Hjælp fordøjelsen med julemaden

December måned er fuld af festlige sammenkomster og masser af fed julemad. Det kan være en udfordring for fordøjelsen, og mange kender følelsen af tunghed, oppustethed og luft i maven efter de mange selskabeligheder. Boldocynara fra Bioforce indeholder udtræk af artiskok, mælkebøtte, boldoblad og pebermynte, som kan hjælpe dig gennem julemåneden. Produktet indeholder naturlige bitterstoffer, som booster fordøjelsen, hjælper leveren og øger galdeproduktionen, hvilket letter nedbrydningen af den fede mad. Fås både som dråber og tabletter.

 

Urter til julen fede mad

I denne tid mæsker vi os med julemad, bagværk og lækker konfekt, som alt sammen indeholder store mængder fedt og kalorier. Phytomin 5 fra Biosym er en urteblanding med ekstrakter af kamille, artiskok, pebermynte, kvan og ingefær. Urterne fremmer fordøjelsen og afhjælper oppustethed, kvalme, mavekramper og forstoppelse. Kan med fordel tages forebyggende hele måneden, hvis man har tendens til ovenstående symptomer

 

Arctic Root kan redde julen

Rosenrod er kendt for at dulme stress og er effektiv i pressede situationer, hvor der skal ydes ekstra, og den mentale energi skal have et løft. En rigtig god hjælp i den stressede juletid, hvor arbejde, juletraditioner og familiefester skal forenes på bedste vis er derfor naturlægemidlet Arctic Root, som består af rosenrodekstrakt og har dokumenteret effekt.

Produktet øger kroppens modstandskraft, modvirker træthed, hjælper immunsystemet og har en vitaliserende effekt. Modsat mange andre urter virker

Arctic Root inden for en time og kan derfor tages her og nu i en opstået situation, men kan selvfølgelig også bruges forebyggende.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *