Af Nanna Stiegel
Det skal du bruge:
- 200 g brune champignon
- 400 g kylling
- 2 tsk. karry
- 3 spsk. mayonnaise
- 1,5 dl sojayoghurt
- 2 stængler bladselleri
- 1 stort æble
- Salt
- Peber
Sådan gør du:
Skyl champignonerne, skær dem i skiver, og steg dem på panden i lidt fedtstof. Krydr med salt og peber. Tilbered kyllingen ved at stege kødet på panden med salt og peber. Du kan også koge kyllingen i saltet vand.
Lad både champignon og kylling køle helt ned. Imens kan du forberede resten.
Rør mayonnaise med karry. Lad det gerne stå lidt.
Snit bladselleri i små stykker. Det skal endelig ikke være for grove eller store stykker.
Skær æblet i små tern.
Bland nu mayonnaise og karry med sojayoghurt, og tilsæt lidt ekstra salt og peber. Hæld blandingen over æbletern og bladselleri.
Skær kyllingen i mindre tern.
Når kylling og champignon er helt kølet ned, vendes det i resten af ingredienserne. Smag til med salt og peber, og server til årets julefrokost eller en anden lejlighed, der byder sig og kalder på lidt karry.
Tip:
Du kan fint bruge græsk yoghurt i stedet for sojayoghurt, hvis du hellere vil det.