Frostknas i kinderne

 

Vil du og familien gennem frostvejrets udtørrende irritationer, er det værd at kigge på de muligheder, du har for at støtte huden bedst muligt.

 

Af Marianne Palm

 

Huden består af flere lag, og i dag ved vi, hvordan både ønskede og uønskede stoffer kan trænge ind gennem huden og påvirke kroppen. Det gælder noget så uhyggeligt som hormonforstyrrende stoffer, men det gælder også noget så hyggeligt som de aktive stoffer fra Aloe-planten og zink – ikke fra zinkplanten – men fra mineralriget i vores undergrund, og begge ingredienser kan i forskellig indpakning være det, som alle hudtyper har brug for til at beskytte sig mod vinterens vejrlig.

Vælger du det rette Aloe-produkt tilsat andre beskyttende ingredienser, kan du lægge en sund, let og ikke fedtende barriere på huden. Dine fine hudceller bliver beskyttet af rusk, frostgrader og regn, og det vil de elske dig for.

 

Tre produkter til vinterhuden er nok til hele familien

AVIVIR Aloe Vera Rich 24 Hour Creme er nærende, styrkende og plejende. Beroliger, gennemfugter og genopbygger huden efter påvirkning fra vind, vejr og forurening. Nul pct. parfume og nul pct. farvestoffer. 100 pct. vegansk, Svanemærket og har Grøn kolbe hos Kemi Luppen.

Med sit høje indhold af Aloe vera (70 pct.), med et garanteret indhold af 10 pct. acemannan, som binder fugten i huden, med økologisk glycerin og solsikkeolie får du et produkt, der er rig på omega-6 og -9, fedtsyrer og E-vitamin.

Kan anvendes af alle hudtyper, både mænd, kvinder og børn.

At sove eller arbejde i den frostklare luft kræver lidt ekstra opmærksomhed, hvis du vil undgå frost i kinderne i ansigt eller på andre hudområder, der er i direkte kontakt med luften. Her er AVIVIR Aloe Vera Creme Xtreme et godt bud på beskyttelse og støtte til huden udefra.

Smør baby, før den ellers sunde søvn i den fri natur, og giv ekstra pleje, når baby skal skiftes. Produktet kan anvendes ved alle tørre udfordringer.

Nul pct. parfume og nul pct. farvestoffer. Ecocert Cosmos Organic-certificeret.

Cremen absorberes hurtigt og er derfor også god til tørre hænder og fødder. Den kan selvfølgelig også anvendes til revner på hænder, albuer og fingre eller til tørre områder overalt på kroppen.

Intensiv hudpleje til belastet og ekstra tør hud.

Blødgør, reparerer og vedligeholder ekstra tør, medtaget, irriteret og kløende hud.

Huden kommer til at føles stærkere og mere modstandsdygtig.

 

Vigtige ingredienser:

  • 70 pct. (ACTIValoe med minimum 10 pct. acemannan)
  • Læs mere på avivir.dk/activaloe
  • Økologisk glycerin
  • Økologisk solsikkeolie
  • Tyndtflydende vegetabilsk olie baseret på kokos

 

Vidste du at … vores krop som udgangspunkt er skabt til at neutralisere frie radikaler? Huden har et antioxidant reservelager, som den bruger af, når den bekæmper frie radikaler. Desværre sker det på baggrund af miljøskabte forureningskilder, sol, frost m.m., at hudens reservelager opbruges hurtigere, end det kan blive fyldt op. Når det sker, bliver huden mere sårbar over for frie radikaler, som får plads til at angribe og nedbryde hudens understøttende strukturer, kollagen og elastin. De virksomme stoffer fra AVIVIR Aloe Vera forstærkes af et højt indhold af værdifulde aminosyrer og E-vitamin. Denne sammensætning giver din hud ekstra beskyttelse mod frie radikaler, som kan danne irritationer og tidlige aldringstegn i huden.

 

AVIVIR Aloe Vera Rich 24 Hour Creme er både til mænd og kvinder med alle typer hud.

 

De beskyttende faktorer i overhuden er bl.a.:

  1.  Naturlige mikrobiomer (vores egne bakterier og vira, som lever i samspil med huden).
  2. Det kemiske lag, som har en lav pH-værdi, 4,5-5, så farlige mikrobiomer ikke kan overleve.
  3. Den fysiske barriere, som er tæt og uigennemtrængelig – denne barriere er vigtig at holde intakt, så huden beskyttes imod udefrakommende vira og bakterier og mikroorganismer.

 

Det inderste lag i overhuden, der hedder basallaget, består af flere lag af levende hornceller, som hele tiden deler sig og bevæger sig opad. Det tager ca. fire uger for en horncelle at bevæge sig fra overhudens inderste lag til det yderste.

Overhuden indeholder ingen blodkar, men modtager al sin blodforsyning og dermed forsyning med ilt og næringsstoffer fra blodkar i læderhuden.

 

Seks tips til en sund vinterhud

Før vinterkulden møder din kind, så smør dig med AVIVIR Aloe Vera Rich 24 Hour Creme, så den bedre kan tåle overgangen fra varme til kulde.

Lange varme bade fjerner fedt fra huden, tænk bare på, hvad der sker efter en stor opvask. Smør kroppen ind i AVIVIR Aloe Vera Body Lotion, før du går ud i vintervejret.

Kulde skaber frie radikaler i kroppen, og dem kan du modvirke med de rette lotions og cremer, baseret på planter, fx Aloe vera, der naturligt indeholder en stribe af antioxidanter.

Bliv ved med at spise farverige grøntsager, fuldkorn, nødder og lidt frugt hver dag, så du indefra hjælper og støtter din hud mest muligt.

 

Kombiner gerne zinksalve med Aloe vera-produkter til hud, der er revnet eller er irriteret meget lokalt, fx ved rødme og irritation på særligt udsatte steder.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Giv mig besked om:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x