Leveren – en gratis bog!

Skærmbillede 2015-03-12 11.50.54

 

 

Leveren – en gratis bog!

Birgith Broberg er en uudtømmelig kilde. Her har hun kreeret en lille bog om leveren, kroppens største organ til sund afgiftning, og hvordan phytoterapeuter bruger urter til at få sving i affaldsstofferne, så de ikke hober sig op. Nyd de mange sider, print dem ud, respekter copyright og glæd dig over de mange tips til en sundere krop.

 

Lidt nøgleord fra kompendiet

Leveren kort beskrevet Leveren som afgifter Leverens sygdomme og symptomer Behandlingsstrategi – leverurter Behandlingsstrategi – yderligere bemærkninger Urter og allopatisk medicin Anvisningerne i bogen følger ikke nødvendigvis det danske drogedirektiv – tjek derfor altid gældende lovgivning indenfor området. Indholdet i teksten kan og bør ikke anvendes som basis for egen-behandling. Ønsker du at anvende de nævnte droger søg da altid kompetent professionel rådgivning og kontakt altid egen læge, hvis du er i medicinsk behandling.

 

Klik her for at læse Urter til leveren

Skærmbillede 2015-03-12 11.50.54

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Giv mig besked om:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Ældste
Nyeste Mest liked
Inline Feedbacks
View all comments
Stine
8 år siden

Skøn bog :)

Men hvorfor hvorfor hvorfor vælge ‘comic sans’ som skrifttype??

Det gør den svært læselig for øjnene og ligner en stil skrevet af en elev i 6. klasse :(

Marianne Palm
8 år siden

Hejsa, Det er en bog, som er skrevet for mange år siden af Birgith Broberg, så vi kan desværre ikke ændre på fonten. Den gang var der ikke så mange fonte at vælge imellem. Men ja, det er vigtigt, at fonte er så læsbare som muligt, og det kan godt indimellem drille. Håber, det dog går an, selvom du ikke længere er fra 6. klasse :)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x