Leveren – en gratis bog!
July 18, 2011

Skærmbillede 2015-03-12 11.50.54

 

 

Leveren – en gratis bog!

Birgith Broberg er en uudtømmelig kilde. Her har hun kreeret en lille bog om leveren, kroppens største organ til sund afgiftning, og hvordan phytoterapeuter bruger urter til at få sving i affaldsstofferne, så de ikke hober sig op. Nyd de mange sider, print dem ud, respekter copyright og glæd dig over de mange tips til en sundere krop.

 

Lidt nøgleord fra kompendiet

Leveren kort beskrevet Leveren som afgifter Leverens sygdomme og symptomer Behandlingsstrategi – leverurter Behandlingsstrategi – yderligere bemærkninger Urter og allopatisk medicin Anvisningerne i bogen følger ikke nødvendigvis det danske drogedirektiv – tjek derfor altid gældende lovgivning indenfor området. Indholdet i teksten kan og bør ikke anvendes som basis for egen-behandling. Ønsker du at anvende de nævnte droger søg da altid kompetent professionel rådgivning og kontakt altid egen læge, hvis du er i medicinsk behandling.

 

Klik her for at læse Urter til leveren

Skærmbillede 2015-03-12 11.50.54

 

Fakta

Download bogen her!!

2
Skriv en offentlig kommentar...

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Nyeste Ældste Mest liked
Giv mig besked om:
Stine

Skøn bog :)

Men hvorfor hvorfor hvorfor vælge ‘comic sans’ som skrifttype??

Det gør den svært læselig for øjnene og ligner en stil skrevet af en elev i 6. klasse :(

Marianne Palm

Hejsa, Det er en bog, som er skrevet for mange år siden af Birgith Broberg, så vi kan desværre ikke ændre på fonten. Den gang var der ikke så mange fonte at vælge imellem. Men ja, det er vigtigt, at fonte er så læsbare som muligt, og det kan godt indimellem drille. Håber, det dog går an, selvom du ikke længere er fra 6. klasse :)