Mød en biokemiker med forstand på tarmsygdomme

shutterstock_84508753

 

 

Torunn har med succes behandlet flere klienter med svære autoimmune tarmlidelser, så som Colitis Crohns og Colitis Ulcerosa. Nøjes du med ”kun” at have irriterede tarme i lettere eller mere svær grad, er der også god hjælp at hente.

 

Selve behandlingen tager udgangspunkt i den enkelte persons sygehistorie, hvorefter der bliver gået videnskabeligt til værks. For Torunn falder det helt naturligt at finde samt bruge den forskning, der ligger indenfor området og kombinere sin viden på ny, således at klientens immunsystem bliver behandlet sammen med både nerve- og hormonsystem. For som Torunn selv siger, så hænger det hele sammen og når man ved, hvilke strenge der skal spilles på, er der altid håb forude. Alene det at se en klient få det bedre måned for måned, er en glæde i sig selv.

I sin behandling bruger Torunn dels kosttilskud, men især er det den daglige mad, der er i fokus. Ikke fordi denne nødvendigvis er årsagen til sygdommen, men fordi optimal næring af en syg krop er vigtigt og vi skal jo alle spise hver dag alligevel.

Torunn har naturligvis også en bred erfaring i at behandle andre former for klienter, så som diabetikere m.m. Hun kan lide at få de tunge udfordringer, hvor der virkelig skal tænkes og skabes nyt.

Ønsker du at få en tid inde i Valby eller nede i Haslev, så send en mail til torunn@likam.dk eller kontakt hende på mobil 22532788. Det er også muligt at læse mere på hendes hjemmeside www.likam.dk

Pris kr. 900,-. Varighed 1 – 1 ½ time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *