Når du har brug for ekstra støtte til dit immunforsvar

 

 

 

Påstand:

  • Du har brug for ekstra støtte til dit immunforsvar.
  • Du har lyst til at anvende naturlige midler, og lægen har konstateret, at du ikke har brug for medicin.
  • Du vil gerne gøre noget nu og her, men også forebygge, at du ikke får en ny infektion.
  • Urte-Pensil er et godt sted at begynde.

 

Af Marianne Palm
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – oktober/november 2019

 

Natur Drogeriet har i mere end 70 år været kendt for et væld af gode gamle danske og europæiske urter, og i Urte-Pensil har de blandet seks forskellige, som alle kan være med til at regulere, desinficere, være betændelseshæmmende og i det hele taget hjælpe kroppen med at genoprette en sundere tilstand.

 

RØD SOLHAT er regulerende på immunsystemet. Det gør den allermest ved at støtte B- og T-lymfocytter og virker derfor ”globalt”, som vi siger i fagsprog. Virkningen optræder med andre ord overalt i kroppen, hvor der er brug for virkningen af de aktive stoffer.

 

BUKKEHORNSFRØ virker mest af alt betændelseshæmmende helt lokalt på slimhinder. Der er et væld af mange forskellige aktive stoffer, som skaber den gode effekt på slimhinder, hvor der fx kan være diarré, betændelse i hals og blære og sågar ude i huden, hvor bukkehornsomslag har været brugt som et af de vigtigste midler mod bylder. Natur Drogeriet sælger drogen som enkelturt netop til omslag. Læs mere på sund-forskning.dk.

 

ASKEBLADE kan gøre en forskel, hvor der er brug for lidt vanddrivende og afførende effekt. I ”gamle dage” talte man meget om udrensning, og det gør man jo stadig med et moderne ord, detox.

Askeblade kan støtte huden i at blive fri for bumser og andre urenheder, bladene kan hjælpe ved lettere forstoppelse og i det hele taget mildt og roligt skabe en bedre tilstand i kroppens lymfesystem.

 

TORMENTILROD er kendt for sin sammentrækkende virkning på slimhinder. I urteleksikoner er det beskrevet som en adstringerende virkning og anvendes især, hvor der er diarré. Årsagerne til en diarré skal selvfølgelig altid forsøges fundet – ligesom ved alle andre sygdomme – men er der ikke nogen specifik sygdom bag de løse afføringer, er der virkelig god hjælp at hente i plantens effekt på slimhinder.

 

BRUDURT er en af de gamle øst– og sydeuropæiske planter, som vi ikke kan finde så meget om i den moderne litteratur, men det gør den ikke til noget dårligt bekendtskab. Den er vanddrivende og bakteriehæmmende, både i fordøjelsen og fx i blæren, og kan være en støtte til behandling af den kroniske blærebetændelse.

 

PROPOLIS er også med i de små kapsler, hvor biernes harpiks især har en lokal desinficerende effekt i hals, svælg og tarmkanal. Da kapslerne ikke kan nå at virke gennem halsen, er den i Urte-Pensil allerbedst til mavesæk og tarme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *