Når du kører på reserverne …

  

 

 

Vi kender det alle sammen. Lige pludselig sker der lidt for meget omkring os. Dagligdagen skal køre med arbejde, indkøb, madlavning og kvalitetstid med ungerne. Der er hyggelige arrangementer, man gerne vil deltage i, og nogle gange bliver man samtidig overfaldet af knap så rare ting: influenza, en særligt stresset periode på jobbet – eller måske familiens bil, der går i stykker.

 

Af Marianne Palm
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – februar/marts 2018

 

Så er det, du af og til er nødt til at bruge af reservetanken. Eller er du? Du kunne også vælge at styrke din naturlige modstandskraft – både fysisk og mentalt. Her kan Super B-Complex fra Natur-Drogeriet være en naturlig støtteterapi med en unik blanding af B-vitaminer og urterne astragalus, schisandra, russisk rod og rosenrod.

 

Nødvendig hjælp fysisk og mentalt

Du har brug for 13 forskellige vitaminer for at overleve og trives, og heraf udgør B-vitaminerne de otte. B-vitaminerne har afgørende betydning både fysisk og mentalt – fysisk, fordi de direkte indvirker på dit hjerte, dit stofskifte og din fordøjelse, og mentalt, fordi de påvirker dit humør i positiv retning og stimulerer hjernen, så du er bedre rustet til at fokusere, huske og lære nyt.

 

Også mod nervøsitet

Er du udbrændt og træt, plaget af stress, angst eller nervøsitet, er B-vitaminer noget af det første, du skal tænke på. B-vitaminer har en afgørende betydning for energiproduktionen, da de hjælper din krop med at bruge protein, fedt og kulhydrater som effektiv brændsel til fordøjelsen og optagelsen af alle andre gode næringsstoffer. B-vitaminerne er vandopløselige – det betyder, at de ikke kan oplagres i kroppen, og du skal derfor dagligt have dem tilført via kosten eller som tilskud. Og ganske vist er der som nævnt otte B-vitaminer, men i naturen findes de ikke isoleret, men i form af et helt kompleks. Denne form for samlet kompleks skal du derfor også kigge efter, når du vælger tilskud.

 

Styrke uden at blive speedet

Urterne astragalus, russisk rod, rosenrod og schisandra er alle adaptogene, som hjælper din krop til bedre at kunne håndtere de belastende faktorer, den bliver udsat for. Astragalus er bl.a. med til at øge din modstandskraft over for stress – og giver dig øget fysisk og mentalt velvære. Russisk rod giver energi og støtter dig ved udmattelse og træthed. Rosenrod er bl.a. med til at tilpasse kroppen til følelsesmæssige belastninger og fysiske udfordringer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *