Ferietid og tid til tarmpleje og sommerforkølelsen som ikke vil forsvinde

Forkølet

 

Immunforsvaret kan meget vel være på arbejde hele året. Fremmede himmelstrøg, fremmede bakterier, en velkendt sommersnue, der ikke vil forføje sig og en ferie, der måske begynder lidt skævt.

Du kan bygge op med vitaminer og mineraler, især med fokus på A-vitamin og C-vitamin, zink og silicium, og du kan lette det lokale immunforsvar med bl.a. den velkendte Aloe vera-plantes fine egenskaber.

Af Marianne Palm

En verdenskendt plantes værdi er anerkendt i EU

Det er fra myndighedernes side i EU og dermed også i lille Danmark fuldstændig anerkendt, at Aloe vera bidrager til kroppens naturlige forsvar mod mikroorganismer og hjælper med at forbedre kroppens immunforsvar. Det kan være rigtig klogt at gå i gang et par uger før, feriekufferten skal pakkes, så dit immunsystem – og du – får den bedste oplevelse på turen. Du kan vælge Drikke Aloe hjemme og tage de økologiske kapsler med på turen. De vejer ingenting og kan let finde et hjørne i rejsetasken. Doseringen finder du på produkterne, og er der opstået ekstra problemer, kan du roligt fordoble dosis. For lige netop Aloe vera har sin virkning lokalt på slimhinderne, hvor de bidrager til, at de små immunøer, som findes undervejs i tynd- og tyktarmen, bliver hjulpet til at reagere på eventuelle fremmedartede mikroorganismer. Mikroorganismerne er ikke i sig selv farlige – de er blot fremmede for dig – men kan nemt gøre toiletbesøg hyppige og smilerynkerne mindre, når du bliver tvunget i et tæt forhold til det lille hus frem for at nyde solen på strand og ved poolen.

Og meget apropos er det jo netop også Aloe vera, der stikker sit hoved frem, når det gælder at beskytte din huds immunforsvar. Ved at pleje huden undervejs både med ekstra beskyttelse på de mest sårbare steder og om aftenen pleje din naturlige mikroflora på huden, som ellers kunne være blevet brændt af, undgår du måske de på alle måder grimme solskoldninger. Er skaden sket, er det også Aloe, du kan ty til, og har du ikke lige fået den rene gel med på turen, kan du forsøge med tomater og med yoghurt. Det har grækerne gjort i hundredvis af år, men tjek lige først, at du ikke er allergisk over for tomater … Aloe vera er derfor et mere sikkert valg, både til at forebygge og også, hvis det hele brænder på …

Den træge tarm på en ellers hyggelig ferie

Hører du til en af de mange danskere, der ikke er så bange for den løse mave, men mere tænker, åh, hvorfor får jeg altid bøvl med en træg tarm, når jeg skal på ferie, kan det også være Aloe vera, der kan hjælpe dig på vej. At plantens safter virker på både feriemave og træg tarm, har sine naturlige årsager: De aktive plantestoffer regulerer og passer på slimhinderne hele vejen igennem mavesæk og de lange tarme og skaber derfor gunstige betingelser for kroppens immunforsvar. Derfor er Aloe vera også perfekt til de sydlandske krydderier, som du i øvrigt gerne må spise i store mængder på ferierne og resten af året for at få masser af antioxidanter og andre plantestoffer, der sammen bidrager til en inflammationshæmmende hverdag.

Brug en dunk AVIVIR Drikke Aloe Vera, og tag et shot hver morgen, men til rejsen er det smart med de økologiske kapsler.

Bæredygtighed

Jesper Hummeluhr, som står bag serien AVIVIR aloe, har altid arbejdet ud fra bæredygtige principper med respekt for både mennesker og natur.

Der er afstukket klare regler for forholdene for medarbejderne på Aloe vera-plantagen.

Derfor har firmaet i mere end 30 år anvendt økologiske, naturlige og veganske råvarer, og i de seneste år har der været fokus på emballagen. Emballagen har altid været genanvendelig, og flere af emballagerne er nu helt eller delvist fremstillet af genbrugsplast, som i øvrigt kan genbruges igen og igen, altså vaskeægte recycling. Æsken til kapslerne er af genbrugskarton.

Husk også AVIVIR Aloe Vera-solprodukter, som ud over at beskytte mod solen også modvirker soleksem.

AVIVIR har den mest fantastiske After Sun med 90 pct. Aloe Vera, som reparerer og blødgør din hud, samt Tosolin, der virker som Tan Optimizer, altså hjælper med at øge bruningen og mindsker solrynker.

2 thoughts on “Ferietid og tid til tarmpleje og sommerforkølelsen som ikke vil forsvinde

  • Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

  • I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *