Hånd i hånd eller led for led …

 

 

To produkter, som efterhånden er velkendte på helsehylden, er Ledflex og Omega 3 fra Nordic Natural. De går hånd i hånd, når det handler om at få sundhed til leddene eller til de ømme sener og muskler rundt omkring i kroppen. Selvom de fleste studier er skabt på knæ eller hofter, så virker fedtsyrerne og urterne i alle led. Sådan led for led i både hænder og i resten af kroppen.

 

Af Marianne Palm
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – februar/marts 2018

 

Smerter i et enkelt led er som regel på grund af en skade eller en overbelastning. Smerter, som springer rundt eller opholder sig uophørligt i mange af vores led, kalder på en konstant tilførsel af næringsstoffer og støtteterapi.

Det kan du finde i Nordic Naturals rene olier og i Ledflex fra samme firma, Bidro.

 

Dansk pilebarksekstrakt sammen med internationale urter og omega-3

Omega-3 har de fleste efterhånden hørt om, og studierne er da også ganske overbevisende. Ved at tilføre denne fedtsyrekæde skaber du et inflammationshæmmende miljø i kroppen, og sammen med gurkemeje, ingefær og pilebark samt en lille portion C-vitamin får du en smertestillende effekt. Gurkemeje og ingefær er med baggrund i internationale studier, og pilebarken er da også kendt ud over landets grænser, men lige har vi noget at være rigtig stolte af: Den røde pilebarksekstrakt er fundet i Nordjylland, blandt køer på enge, hvor man helt tilfældigt opdagede det særligt høje indhold af de aktive stoffer. Og det er disse stoffer, der virker smertestillende a la aspirin. Prøv dem!

 

Stopper de onde, hjælper de gode

Hånd i hånd skaber omega-3-fedtsyrerne og urterne en positiv kaskade ind i led, sener og muskler. Omega-3-fedtsyrerne fra netop dette firma består af en stor mængde frie fedtsyrer, som er meget lettere at optage end så meget andet. De er med til at stoppe udviklingen af den gruppe af prostaglandiner, som skaber inflammationer, mens de hjælper med at fremme en anden gruppe, som er særligt inflammationshæmmende. Det er der ikke så mange andre stoffer, der kan! Og netop når de kombineres med gurkemeje og ingefær, opstår der et fælles mål: at få fjernet den del af de smerter, som ikke gør nogen gavn, men som blot skaber nedsat livskvalitet.

 

At stoppe en nedadgående smertespiral

Smerter kan være et nødvendigt onde, så vi aflaster fx et skadet knæ. Men langvarige kroniske smerter kan også opstå, hvis vi i uger, måneder eller år har smerter fra mange dele af kroppen. Så begynder vi at gå skævt og skabe endnu flere smerter. En ond spiral er opstået. Sørg for at passe din krop med hverken for lidt eller for meget motion, gør dig klog på din krop. Klogskab, de rette urter og de nødvendige fedtsyrer. Sådan hånd i hånd, led for led.

2 thoughts on “Hånd i hånd eller led for led …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *