Nu tager jeg grødskeen i den anden hånd

magnesium-2

Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning og //mig// i december 2015

af Marianne Palm

 

Når jeg sådan bladrer gennem dette nummer af sund-forskning, så minder det egentlig meget godt om det år, der næsten er ved at være slut.

Der er B-vitaminer og rosenrod til min til tider anstrengte hjerne, der er magnesium til mine ømme dansemuskler, der er forklaringer på, hvorfor jeg bare har det svært med fjernsyn, ipads og iphones før sengetid. De mange elektroniske lysglimt, der forstyrrer mit nervesystem – og hvad den livgivende sol gør ved mig om dagen. Om sommeren…

Der er også hjælp til mine mærkværdige tarme, der helt bestemt reagerer på mine til tider lige så mærkværdige madvaner, og når jeg sådan skuer ud over 108 siders god gedigen viden og sund fornuft, vil jeg da også bare lige bruge julen til at tage grødskeen i den anden hånd.

Jeg vil finde nøglen til mig selv i 2016, jeg vil i det mindste få knækket koden på mit til tider alt for stressende liv, og jeg vil sætte mig selv på en god og gedigen sundhedskur. Min krop trænger, jeg og mit sind gør også, og vil du med på en god sund rejse, så tag med. Ind i 2016 på lette fjed med de helt rette intentioner.

Jeg ønsker for dig og dine en Glædelig Jul og et Herligt Nytår.

P.s. Måske vi bare skal Slentre sammen ind i 2016. Det har jeg nemlig glemt i 2015.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *