Ny Bio-Chrom på markedet

Natural products sources of chromium. Food containing Cr

 

Pressemeddelelse, Pharma Nord

Mange timers dokumentationsarbejde og en god portion stædighed betyder nu, at vi kan lancere en helt ny Bio-Chrom på markedet med

 

Op til 10 gange bedre optagelighed.

Pharma Nords nye Bio-Chrom produceres nu med den naturlige råvare ChromoPrecise, som er det eneste godkendte organiske chromgær-produkt til blodsukkerkontrol i EU.

Chrom vedligeholder blodsukkerniveauet og medvirker til kroppens optagelse af makronæringsstoffer, hvilket vil sige kulhydrater, proteiner og fedtstoffer. Det er dog bedre kendt, at chrom er med til at holde kroppens blodsukker i balance.

Chroms betydning for makronæringsstoffer og blodsukker er anerkendt af EFSA, EUs afdeling for fødevaresikkerhed.

 

Der er god grund til at vælge Bio-Chrom.

Bio-Chrom indeholder ChromoPrecise, en råvare, som produceres af Pharma Nord og som af EFSA anses som værende op til 10 gange mere optagelig end andre chrom-former på markedet.

I 2007 blev det ikke længere tilladt at forhandle produkter med chrom-gær i EU.

Dette skete, fordi ingen af de firmaer der fremstillede og forhandlede chromtilskud, kunne skaffe den videnskabelige dokumentation, som EFSA forlangte og som viste, at chromgær opfylder alle EFSAs krav til sikkerhed.

Som en konsekvens måtte forhandlerne skifte til langt ringere, men godkendte chromforbindelser. Disse chromforbindelser (chrom-chlorid og chrom-picolinate), har en meget lav optagelighed og er syntetisk fremstillede.

I Pharma Nord nøjedes vi ikke kun med at sælge chrom-chlorid, men gik straks i gang med det møjsommelige, dyre og årelange pionerarbejde, at indsamle og dokumentere sikkerhed og optagelighed af vores egen chromgær, samt dokumentation for, hvordan disse specifikationer overholdes.

EFSAs godkendelse af ChromoPrecise og de mange års dokumentationsarbejde betyder nu, at vi kan tilbyde dig Europas bedst optagelige Chrom produkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *