Nyhed til tilstoppede næser

shutterstock_239155276

 

Blæs den tilstoppede næse et stykke med ny naturlig næsespray fra A.Vogel. Sinuforce er oven i købet er ikke vanedannede og derfor sikker i langtidsbrug. På den måde adskiller den sig markant fra konventionelle næsesprays.

 

Af Marianne Palm
Artiklen blev bragt i sund-forskning i februar 2013

 

Forkølelse er en folkesygdom, og vi bliver i gennemsnit forkølede 2-4 gange om året. En trofast og generende følgesvend til forkølelse er tilstoppet og/eller løbende næse, da den forstyrrer nattesøvnen og i det hele taget gør det svært at trække vejret normalt. Tilstoppet næse hedder også rhinitis (næsekatar) og skyldes inflammation i næseslimhinden. Slimhinden producerer normalvis en lille mængde væske og slim, men ved inflammation bliver væsken tyktflydende, og produktionen øges. Som et resultat af dette kan næsen blive tilstoppet.

Uden behandling forsvinder symptomerne som regel indenfor 3 uger, men en god næsespray kan hjælpe med udskylning af det tyktflydende og tilstoppende sekret og dermed nedsætte symptomperioden betragteligt. Sinuforce næsespray + mentol Sinuforce næsespray + mentol fra A.Vogel er fremstillet af 100 % naturlige aktive ingredienser i en naturlig saltopløsning. Ingredienserne er milde og skånsomme på næseslimhinden og gør det sikkert at bruge næsesprayen gennem en længere periode på op til 30 dage, hvilket er unikt for næsesprays på markedet.

Konventionelle næsesprays må kun bruges kortvarigt, da de kan give afhængighed. Sinuforce kan i øvrigt bruges af børn fra 2 år.Sådan virker Sinuforce Sinuforce næsespray + mentol skaber hurtigt passage i en stoppet næse, da den reducerer den opsvulmede slimhinde i næsen, uden at det går ud over slimhindens naturlige beskyttende funktion.

De aktive ingredienser har alle en specifik virkning på forkølelsessymptomer som næsekatar, tilstoppet næse og løbende næse:

  • Pebermynte og eukalyptus, der begge har en mentollignende duft og holder næsen godt åben
  • Kamille, som har en blødgørende og beskyttende virkning på næsen og luftvejene Sinuforce indeholder desuden ikke konserveringsmidler på grund af et patenteret og unikt spraysystem.

 

Derfor er det vigtigt at trække vejret gennem næsen En af næsens nøglefunktioner er at rense luften, der inhaleres. Næsen har en fugtig næseslimhinde med fine fimrehår kaldet cilier. De renser 10.000 liter inhaleret luft pr. dag og reducerer antallet af bakterier, der kommer ind i kroppen. Dette er grunden til, at det er vigtigt at trække vejret gennem næsen frem for munden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *