Plantebaseret superfood til dit indre velvære og ydre skønhed

Mix vegan acai smoothies bowl food concept.

 

Din krop, dit ydre og dit sind er en samlet helhed, hvor alt er forbundet. Hvis du er sund indvendigt, vil det kunne ses udvendigt. Og du vil samtidig føle dig mentalt tilpas. HEAL-konceptet er udviklet specielt for at understøtte denne harmoni.

 

Af Bjørn Falck Madsen

 

Du er, hvad du spiser, lyder det gamle mundheld. Og der ligger rigtig meget gemt i den sandhed. For det er ikke blot et spørgsmål om, at sund og næringsrig kost holder dig fysisk rask. De rigtige næringsstoffer sammensat i en for kroppen optimal balance er med til at understøtte såvel dit indre biologiske velvære som din ydre skønhed og tilmed dit mentale befindende. Hvis du får alle de vitaminer, mineraler og livsvigtige fedtsyrer, som er nødvendige for, at samtlige kropsfunktioner kører optimalt, vil hele denne vigtige balance blive tilgodeset.

 

Let og praktisk supplement

Hånden på hjertet – det er ofte svært at være tilpas disciplineret, når det gælder at sammensætte en sund, balanceret og nærende kost. Der er mange overspringshandlinger og fristelser i dagligdagen, men du kan faktisk sikre din krop alt, hvad den behøver, på en utrolig enkel måde. Med HEAL, som er et plantebaseret og optimeret måltid, får du det hele på en gang. Tanken er at erstatte et enkelt måltid om dagen med et optimeret HEAL-måltid. Du kan bruge det som et supplement eller en snack, eventuelt tilberedt som en lækker HEAL-smoothie.

 

Din hud ”sladrer” om din ernæring

En af de bedste måder at bedømme, om dit behov for næringsstoffer bliver dækket, er at kigge på dig selv. Du kan let se det på din hud – kroppens ubetinget største organ – og det samme er tilfældet med dit hår og neglene. Alle tre dele fungerer som et følsomt sundhedsbarometer. Flossede negle, spaltet hår og tør hud er ofte tegn på, at du mangler ting i din kost, men så snart du genopretter balancen, vil forskellen kunne ses. For eksempel er omega-3 fedtsyrer supervigtige for huden, ligesom selen og zink samt mange andre stoffer er vigtige for flot og sundt hår og negle.

 

Vigtigt med mental sundhed

Din kost påvirker i høj grad også dit mentale velvære. En del forskning kæder dårlige kostvaner sammen med stigningen i diagnoser som eksempelvis ADHD hos børn. Talrige undersøgelser har påvist, at ADHD-patienter ofte mangler omega-3-fedtsyrer, og at tilskud af netop disse fedtsyrer i mange tilfælde har en gavnlig effekt på symptomerne.

HEAL indeholder både de to vigtige omega-3-fedtsyrer, EPA og DHA, samt en nøje balanceret sammensætning af frugt og grønt. Denne harmoniske kombination af næringsstoffer er med til at understøtte den mentale sundhed.

 

Du er dækket ind med alt

HEAL-måltidet er fremstillet af sammenlagt 34 økologiske kvalitetsråvarer fra planteriget. Med denne cocktail af naturlige superfoods har du sikkerhed for at få alle de livsnødvendige vitaminer og mineraler, fedtsyrer og andre vigtige stoffer. Selv B12-vitamin, zink og jern, som du let kan komme i underskud med, hvis du udelukkende lever af plantebaseret kost, er du dækket ind med her. Det samme er tilfældet med protein og fiber.

 

Modvirker inflammation

”Der er også andre fordele ved HEAL-konceptet. For eksempel er de plantebaserede ingredienser i produktet den perfekte kilde til langsomme kulhydrater, som kroppen er længere tid om at nedbryde. Det giver bedre regulering af insulinudskillelsen og er med til at holde blodsukkeret i balance”, forklarer Birgitte Emborg, som selv står bag udviklingen af HEAL. Birgitte har en solid baggrund inden for ernæring samt en efteruddannelse i Nutrition Science fra Stanford University.

”Desuden har flere af ingredienserne en kraftig antiinflammatorisk virkning og kan hindre de små inflammationer, vi ofte får fra for meget hvidt sukker, alkohol, animalsk fedt, e-numre og kødpålæg”, fortæller hun.

Du kan købe HEAL her og få det sendt gratis til din dør: https://heal4meal.com/

Mix vegan acai smoothies bowl food concept.

One thought on “Plantebaseret superfood til dit indre velvære og ydre skønhed

  • Singapore’s McDonald’s menu is a delightful fusion of global favorites and local flavors, offering a diverse range of choices that cater to different palates. One of its standout features is the incorporation of regional dishes, such as the iconic McSpicy burger, which boasts a crispy chicken patty coated in a tantalizing blend of spices, creating a fiery yet satisfying experience.
    https://mcdonaldsmenusg.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *