Den smukke sol og aloe vera går hånd i hånd

Sol

 

Af Marianne Palm

 

Aloe vera er et af naturens allerbedste midler til at mindske skader på huden, fx ved for meget sol, og fordelen er, at de aktive stoffer i aloe – hvis det vel at mærke er af en god kvalitet – virker med det samme. Gelen virker ved at mindske nedbrydningen af hudens immunforsvar og dermed udviklingen i rødme, hævelse og irritation som et udtryk for, at der er opstået en reaktion i huden. Jo hurtigere, du kommer aloe vera på, jo hurtigere kan du stoppe symptomerne, som meget vel kan føles som en ildebrand på de udsatte områder.

Frem for at slukke ildebrande er det som altid bedre at forebygge, og det kan du gøre med Avivir Sun Lotion, hvor der er flere at vælge imellem. Om du skal have højere eller lavere solfaktor, afhænger selvfølgelig af, hvor lys i huden du er, eller om du fx lider af soleksem, hvor du skal være ekstra påpasselig.

 

Solskoldning

Solskoldning er en reaktion i hudens immunforsvar forårsaget af solens UV-stråler. Reaktionen fortsætter og kan forværres i løbet af flere timer, efter den er startet og forårsage rødme, hævelse, smerte, hudafskalning og dannelsen af frie radikaler. Frie radikaler nedbryder elasticiteten i huden og gør huden endnu mere sårbar. Høj kvalitet ren aloe vera er i stand til at hæmme denne udvikling.

Selv om du ikke bliver synligt/meget solskoldet, kan solen alligevel give skader, da de frie radikaler er med til at nedbryde elasticiteten i huden over tid. Aloe vera er altså ikke bare behageligt at få på, men mindsker samtidig din huds ældning. Studier har vist, at du kan mindske udviklingen af solskoldning med 60 pct., hvis du anvender aloe vera umiddelbart efter solbadning.


Hvis du vil forebygge, skal du stadig huske at anvende en aloe med solfaktor, for der er ikke indbygget solfiltre i selve aloe-planten.

 

Tip: Hav altid AVIVIR Aloe Vera Gel Spray med, og spray på nakke, arme og ansigt eller andre udsatte områder efter solbadning eller en tur på cyklen.

Allerværst er det med vand, for her kan UV-bestrålingen meget vel blive fordoblet – du bliver altså dobbelt så hurtigt solskoldet, hvis du ligger i overfladen af vand og ikke befinder dig mellem fisk og alger tæt på havets bund.

Læs mere på https://www.experimentarium.dk/havet/bliver-man-hurtigere-solskoldet-vand/

 

Dit ansigt har især brug for ekstra beskyttelse

AVIVIR Aloe Vera After Sun blev kåret til ”Årets kropsplejeprodukt” ved Danish Beauty Award 2011 og har siden hjulpet mange. Nu er det ansigtet, der skal have en særlig støtte gennem det helt nye produkt Avivir Aftersun Face, der ud over at indeholde den velkendte aktive ingrediens fra aloe vera også er tilsat baobabolie. Huden i ansigt og på hals bliver silkeblød og skånet for de værste påvirkninger, ikke kun fra solen, men også de mange andre udefrakommende påvirkninger fra et mere eller mindre sundt miljø, vi færdes i til daglig.

 

Aloe Vera Baobab Anti-Age After Sun Face indeholder aloe vera, baobabolie og hyaluron, som lindrer, reparerer, genopbygger, plejer og bevarer fugten i huden, når du har været i solen.

 

Den store mængde fugt, som aloe vera giver, bindes i huden af hyaluron og modvirker sammen med tosolin solens udtørring og solrynker. Tosolin virker også som ”Tan Optimizer” og giver øget bruningseffekt og den smukkeste glød.

Alle AVIVIR Aloe Vera-solprodukter styrker hudens lokale immunforsvar og kan modvirke soleksem.

 

AVIVIR Aloe Vera Baobab Anti-Age After Sun Face kan også bruges som 24 hour Creme hele sommeren, hvor den kan hjælpe med at øge bruningen fra den sol, du får i det daglige og bevare den smukke glød.

 

AVIVIR Aloe Vera Solprodukter

Modvirker soleksem, solrynker, solskoldning og andre solskader.

AVIVIR Aloe Vera Sun Lotion findes i SPF 15 og SPF 30 (bedst i test 2020) til voksne og SPF 30 til børn. Derudover findes to Anti-Age Sun Face som faktor 15 og SPF 30.

  • ACTIValoe er med mindst 10 pct. acemannan.
  • ACTIValoe er økologisk Aloe Vera Gel, som har gennemgået en patenteret forarbejdningsproces, som bevarer de aktive stoffer og tredobler den biologiske effekt ved at nedbryde polysacchariderne (acemannan) til en størrelse, som er mere optagelig for kroppen.

 

Er du særlig sårbar, fx meget lys i huden …

Det ser ud til, at aloe vera kan modvirke og reparere cutaneous photoaging (ældning af huden pga. solens stråler). Et klinisk studie med raske kvindelige forsøgspersoner, som undersøgte aloe veras anti-age-egenskaber, viser, at aloe vera mindsker antallet af rynker og gør huden mere elastisk efter tre måneders brug. Studiet viser en signifikant reducering i både antallet af rynker og forøget hudelasticitet, og at aloe vera øger produktionen af ​​kollagen.

Du kan få aloe vera både i kapsler eller i flydende form.

One thought on “Den smukke sol og aloe vera går hånd i hånd

  • Wow, marvelous weblog layout! How lengthy have you ever been blogging for?

    you made blogging glance easy. The full look of your website is fantastic, let alone
    the content! You can see similar here ecommerce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *