Rusk og regn, sne og slud – Strath til den røde tud

Forkølelse
 
 
35 studier og en hel bunke erfaringer fra 53 lande taler vel deres eget sprog. Bio-Strath er et af de produkter, vi som forbrugere kan stole på, rent faktisk virker, når vi skal gennem familien Danmarks yndlingsemne: vejrets strabadser.
 
 
Af Marianne Palm
Artiklen blev bragt i //mig// en del af magasinet sundforskning – oktober/november 2016
 
 
Når efterårets infektioner indtager familien Danmark, tænker de fleste, at det vel er uundgåeligt med al den rusk og regn. En enkelt infektion er da måske også helt i orden, vi får renset ud i systemet, optimeret vores immunforsvar og bliver rustet til sne, slud og stormvejr.
 
Men hvad med dig, der har infektioner hele vinteren? Eller barnet med sine 11-taller under næsen? Eller den skingrende smertefulde mellemørebetændelse?
 
Vi kan forebygge, at det hele går så galt. Og at vi fortsat kan blive boende i Danmark uden efterårets og vinterens fortrædeligheder.
 
En af mulighederne for et sundere immunforsvar er Bio-Strath. Produktet, som består af en masse urter, der har været udsat for en såkaldt fermentering, har hjulpet især europæiske børn og voksne til at undgå, imødegå eller hurtigere at komme til hægterne igen efter en infektion.
 
Bedre end influenzavaccine
 
I en undersøgelse med 232 testpersoner, som blev opdelt i fire grupper, så man, at Bio-Strath-grupperne (en gruppe på flydende Bio-Strath, en gruppe på tabletter) kom lettere og hurtigere gennem en influenza end både gruppen, der havde fået influenzavaccine og kontrolgruppen, som ingen hjælp fik.
 
83 skolebørn fik færre infektioner og klarede sig bedre i skolen
 
De fik alle Bio-Strath i seks måneder og blev sammenlignet med, hvordan influenzasituationen var i resten af Schweiz. Man så en klar mindskning af forkølelse, influenza og feber hos børnene, som samtidig fik forbedret deres mentale habitus, hvad adfærd angik. Det blev målt på evnen til at koncentrere sig, lyst til at følge med og være interesseret i skolen. Både skoletræthed og aggressioner blev mindre.
 
 
Sportspræstationer – elitesport
 
Er du ivrig sportsudøver, og ovenikøbet dyrker sport på eliteplan, har du måske opdaget, at det kan gå ud over dit immunsystem, så du lettere bliver offer for infektioner. Et studie offentliggjort i British Journal of Sports Medicine konkluderer, at immunforsvaret blev mindre belastet hos maratonløbere end normalt, og at det er sikkert at bruge før, under og efter konkurrencen.
 
 
ERFARINGERNE FRA MANGE LANDE
 
35 videnskabelige studier og en masse erfaringer til hele Familien Europa
 
Til spædbørn og børn, gravide og ammende. Til ældre, hvor der typisk er nedsat evne til at optage næringsstoffer, eller appetitten måske er lille. Til at regulere kroppens organer ved kroniske sygdomme, også samtidig med medicin! Under og efter akut sygdom. Før operationer og efterfølgende til at afkorte rekonvalescens. Ved fysisk og psykisk stress samt ved sportspræstationer. Mange typer af mental stress, fx ved eksamener, stress og for meget arbejde. Regulering af nervesystemet, herunder hjælp til ADHD, ADD samt ved almene problemer med hukommelse, indlæring og koncentration.
 
 
Fremstilling med fermentering
 
Bio-Strath består af en stribe europæiske lægeplanter, som siden produktet blev skabt for første gang i 50’erne har bibeholdt sin (hemmelige) urteopskrift. Kun den nærmeste familie i bjergene fra Schweiz kender den nøjagtige sammensætning. Og det er der alle mulige gode grunde til, bl.a. fordi produktet i dag eksporteres til 53 lande, og er meget sårbar over for efterligninger. Til gengæld har denne unikke situation gjort, at firmaet har lavet rigtig mange studier på deres postulater. Ikke mindre end 35 videnskabelige studier er skabt, hvoraf vi kun har plads til at nævne nogle få her. Sund-forskning har tidligere lavet et hæfte med hele historien om Bio-Strath. Hvis du ønsker hæftet tilsendt, kan du skrive til info@sund-forskning.dk
 
 
Gæren sprænger
 
Gærcellerne optager de aktive stoffer fra urterne gennem cellemembranen. Gærcellerne bliver til sidst i processen ”sprængt”, så indholdet kan optages af kroppen, og gæren automatisk bliver inaktiv.
 
De mange droger gror i bjergene i Schweiz eller kommer fra kvalitetslandbrug rundt omkring i Europa. Inden drogerne får lov til at komme ind i produktionen, skal de først godkendes af farmaceuten, der sikrer, at det er de rette planter, og at de er helt fri for snavs og plantegifte. Dernæst hældes de i store tanke, hvor droger og gær blandes sammen. Gæren åbner sig, som når du bager brød, og suger alle de aktive stoffer til sig. Undervejs bobler og gærer det, men når fermenteringen er slut, holder gæren op med at være aktiv. Den er helt inaktiv og skaber ingen problemer i kroppen. Tværtimod.
 
Den naturlige gæringsproces gør, at der ikke behøves alkohol, sukker eller konserveringsmidler. Urternes virkning “speedes op” af gæren.
 
Bio-Strath indeholder mere end 50 forskellige urter, hvor langt de fleste virker desinficerende og slimdrivende, mens andre fremmer de overordnede organsystemer som fx nervesystemet og kredsløbet. Det gør Bio-Strath til et styrkende tonikum.
 
 
Bio-Strath fås som eliksir, dråber eller tabletter
 
I eliksiren er der tilsat lidt honning, maltekstrakt og organge-juice af hensyn til smagen, men ellers er mængden af næringsstoffer og aktive stoffer ens, hvad enten du vælger de flydende muligheder eller tabletter.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *