Ryk dig fri af din fortid og den energi der binder dig til den

 

 

Af Mikkel Franklin, BodyBliss behandler

Ofte gør vi selvudvikling til noget meget svært, men det er i virkeligheden ret enkelt.

 

Du vil gerne løbe et maraton, men du vil ikke have ømme ben

Du vil måske gerne have et bedre forhold til din mor, og se hende som det menneske hun i virkeligheden er. Men du er stadig vred på hende, føler dig svigtet, og at hun ikke var der nok for dig. Så du holder fast i din følelse af smerte og bebrejdelse i håb om, at hun en dag bliver anderledes, i fortiden.

Det er dine følelser, og dem har du din allerstørste ret til at have, for det er din oplevelse, og den kan eller skal ingen tage fra dig. Friheden ligger i at rumme dine følelser og oplevelser at tingene, evt. dele dem med andre, med uden at kaste med skyld på nogen.

 

Du kan skifte overbevisninger, ændre mening og skabe ny livskraft

Freden ligger i ikke at forsøge at kontrollere andre, eller prøve at ændre dem. Ligesom ingen kan ændre eller kontrollere dig, med mindre du lader dem gøre det.

Friheden ligger i at være dig selv, uden at skulle præstere noget bestemt, for at blive elsket eller føle kærlighed.

Friheden ligger i at tage ansvar for dig selv, og dit eget liv. Du har en fantastisk skaberkræft. Alt hvad du har i dit liv indtil nu, har du selv skabt, tro det eller ej.

Den gode nyhed er, hvis du ikke er tilfreds med det du har i dit liv nu, så kan du altid skabe noget nyt. Alt hvad du ved og tror på, er noget der er blevet skabt. Det betyder at du altid kan skabe noget nyt.

Det er slet ikke sikkert at alt det du har troet på indtil nu er rigtigt. Måske er der en helt ny måde du kan se tingene på? Måske har du slet ikke ret i det du tror du ved? Måske har du lært, eller tolket forkert, i fortiden?

Du kan skabe nye oplevelser, skifte mindset, og smide gamle ubrugelige og udaterede tanker på porten. Du kan skifte overbevisninger, ændre mening og skabe ny livskraft.

 

Vores største frygt er ikke den ukendte fremtid, men vores ukendte selv

Vores største frygt er ikke den ukendte fremtid, men vores ukendte selv.

Det vi er allermest bange for, er vores egen storhed. Hvordan det, spørger du måske? Jo ser du, når vi skal forlade vores fortid og det vi kommer fra, føler vi pludselig at vi ikke hører til nogen steder. Det kan være enormt ensomt og angstprovokerende.

Vi bliver bange for afvisningen, ved at vise vores egen storhed, for hvem er jeg så pludselig? Hvem er jeg, når jeg ikke er den, som jeg altid har været? Når jeg ikke er den rolle eller persona, som alle mine nærmeste kender mig som?

Vi bliver stillet med ansigtet overfor vores største frygt og vores værste skygger – alle de sider vi normalt ikke har villet være, og alle de egenskaber vi ikke har villet tage ejerskab for.

Vi kan føle skyld over at forlade det vi kommer fra, og kender så godt. Hver gang vi tager et udviklingsskridt, så skal vi løfte foden, fra hvor vi står. Det føles som at forråde vores nuværende værdier og fællesskab, heraf opstår følelsen af skyld.

Oplevelsen af skyld, er prisen vi må tage for vækst. Det kan gøre ondt, være enormt smertefuldt, og føles som om du er i et ingenmandsland. Fordi du står imellem at forlade alt det du kender, og at nærme dig alt det du ikke kender.

Du står et ukendt sted, med din frygt stirrende dig lige ind i ansigtet. Men på den anden side af frygten, ligger friheden. Her ligger friheden til at være den du i virkeligheden er, friheden til at være dig selv.

Udfordringen er, hvordan du kan ære og medtage, det du fik i din fortid, samtidig med at du tager de nødvendige skridt mod frigørelse og succes i livet.

 

Du kan gøre dig fri og blive den person det er meningen du skal være

Accepter din fortid som den er. Accepter alle personer som de har været og har ageret. Accepter hvordan du har været, og har handlet. Men vid at du nu har et valg, du kan forblive den du altid har været, eller du kan gøre dig fri, og blive den person, du ved det er meningen du skal være.

Vid at det kan være en smertefuld proces og rykke sig fri af alt det du kender, over til det du ønsker at blive. For at noget nyt kan komme ind, må noget gammelt ud, og det kan gøre ondt. Værn om det sårbare, for at det kan transformeres til noget nyt.

Det kan gøre ondt at møde smerten fra de lænker, du har været bundet af – fortidens lænker. Nogle gange vil du skulle rykke frem i livet, hvor du ikke er klar til det, men du rykker frem alligevel. Du vil blive konfronteret med gamle konflikter og urummelige følelser.

Det kan være svært og hårdt til tider, men du kan klare det. Det urummelige fjerner dit fodfæste fra en stund, men du kan finde dit fodfæste igen. Hav tillid til din proces, også når det måtte være aller mørkest. Mørket skal du kende, for at kunne se lyset .

Ær og inkluder det du kommer fra, men overskrid det, og bliv den bedste version af dig. Du må godt lade noget nyt opstå. Du må gerne lade noget nyt blive til, fremfor blot at høre til. Alt det bedste til dig.

7 thoughts on “Ryk dig fri af din fortid og den energi der binder dig til den

 • Pingback: ทางเข้า SBOBET

 • Wow, marvelous weblog format! How long have you been blogging for?
  you made blogging glance easy. The entire glance of your
  website is magnificent, as neatly as the content material!
  You can see similar here e-commerce

 • Wow, amazing weblog format! How lengthy have you been running a blog for?

  you make blogging glance easy. The overall glance of
  your site is excellent, as smartly as the
  content material! You can see similar here ecommerce

 • I loved as much as you’ll receive carried out right here.

  The sketch is attractive, your authored subject matter stylish.
  nonetheless, you command get bought an shakiness over that you wish be delivering the
  following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.
  I saw similar here: Dobry sklep

 • I am not sure where you are getting your information, but great
  topic. I needs to spend some time learning more or understanding more.
  Thanks for wonderful info I was looking for this info for my mission. I saw similar here: Ecommerce

 • Pingback: lights for cornhole boards

 • Hey there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted
  keywords but I’m not seeing very good results.

  If you know of any please share. Thank you!
  I saw similar article here: Backlink Portfolio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *