Så let sikrer vi, at patienter med madlede får deres næringsstoffer

smoothie

 

Fra lægeklinikken i Nordsjælland

Mange af patienterne hos Lægeklinikken Hørsholm har stærkt nedsat appetit. Det problem er løst ved at integrere det plantebaserede og optimerede måltidskoncept HEAL i behandlingen.

Af Bjørn Falck Madsen

Hvad gør en patient, som er i behandling for en mave-tarm-lidelse eller en anden sygdom og af den grund har stærkt nedsat appetit? Personen har trods alt samme behov for masser af fibre, proteiner, aminosyrer og vitaminer, mineraler osv. som en, der er rask. Måske er behovet endda endnu større. Men hvis appetitten strejker, er der en udfordring. Hos Lægeklinikken Hørsholm, der er startet af læge Åge Winther, som arbejder med såkaldt orthomolekylær medicin, kender man alt til problemet. Netop derfor var det lidt en appelsin i turbanen, da det kom personalet for øre, at der findes et danskudviklet optimeret måltidskoncept, som tilfører alle de essentielle næringsstoffer.

En shake med det hele

HEAL er et plantebaseret og optimeret måltid, som hjælper dig med at optimere din sundhed. Det næringspakkede pulverpræparat kan blot blandes med vand, mælk eller en anden væske og kan indtages som en shake. Det letter tingene kolossalt for dem, der ikke har lyst til at spise.

”Vi ser rigtig mange patienter med svært problematiske autoimmune sygdomme. En af de udfordringer, nogle af vores patienter står overfor, er netop madlede, hvilket er temmelig problematisk i forhold til at holde vægten, at få de livsnødvendige næringsstoffer samt at have den nødvendige energi i kroppen til at fungere i dagligdagen. Derfor er vi indgået i et samarbejde med HEAL, så vi kan tilbyde vores mange patienter dette særdeles velegnede måltidsprodukt som en del af deres daglige kost”, fortæller Peter Winther fra Lægeklinikken Hørsholm. Han har en uddannelse inden for ernæring og biokemi og har afsluttet en anatomi- og fysiologiuddannelse med lægestatus.

Sikker plantebaseret løsning til de travle

Birgitte Emborg, som har udviklet HEAL og har lanceret det i en række europæiske lande, er glad for, at det også kan gavne patienter med nedsat appetit. Ganske vist var det oprindeligt tiltænkt folk, der vil optimere deres ernæring, men det er jo dejligt at høre, at det kan gavne folk med nedsat appetit også.

”Hele ideen med HEAL var fra starten at hjælpe folk, som på grund af en travl og lidt stresset hverdag var udfordret, når det kom til at spise sundt og varieret til daglig. Mange går på kompromis med deres måltider, fordi de har for travlt, men med HEAL kan de lynhurtigt få alle de nødvendige næringsstoffer i rigtige mængder på en let måde”, forklarer Birgitte Emborg.

Læs mere om HEAL eller køb præparatet her: https://heal4meal.com