Slank med Tei-systemet

Læs om fibromyalgi, optræning efter skader, smertebehandling, overvægt, sygdomme i led og muskler OG

Mavemuskler eller mangel på samme….

Her har jeg svedt og grinet på dansegulve, båret min hest over ridebanen, fordi den ikke vil gå selv og smidt 13 kilo. Men lige meget hjalp det på mine mavemuskler. De var simpelthen ikke-eksisterende, gemte sig bag et panser af for mange fedtceller, og hvis jeg overhovedet mærkede liv derinde, var det fra mine overspændte og oppustede tarme.

Mavebøjninger kunne selvfølgelig være en mulighed. Det har min mand underholdt om de sidste fem år, men hvad nyttede det, når min gamle piskesmælds-skade brød op hver gang, jeg lå på stuegulvet og prustede. Støn, jammer og pusten, ikke kun, fordi det var ulideligt at lave øvelserne, men især fordi jeg bare syntes, at det var hæsligt ikke at kunne komme i kontakt med musklerne, når resten af kroppen var velfungerende som aldrig før.

Og lige så hæsligt som at rende i fitnesscenteret, hvor der alligevel ikke findes maskiner, der sådan med et snuptag kan gøre mig til et frontalt vaskebræt.

Så mødte jeg Marianne Giske. Som med sit smukke dansk-norske kunne fortælle mig om Tei-systemet. Om hvordan jeg kan træne mavemuskler uden at bruge nakken, hvor jeg kan ligge ned og selv bestemme, hvor hårdt jeg vil træne hver eneste muskel uden at røre en finger.

Jeg var rigtig spændt allerførste gang. Kunne det virkelig passe, at infrarød varme og plader med elektroder i, kan gøre en forskel? Ja, det kan. Allerede efter første behandling, kunne jeg rent faktisk – og ganske tydeligt endda – mærke mine mavemuskler hele vejen fra ribben til kønsben.

De skrå mavemuskler tog lidt længere tid, men her skulle maskinen så også lige fjerne et par centimeter fedtdeller, som hest eller dansegulv ikke kunne få bugt med.

Nu er jeg i gang med den løse hud, som tynger den nederste del af min maveregion. Skrumpet ind, ja, men 20 års storhed forsvinder jo ikke lige med ti ture i Tei-systemet. Men jeg er fuld af tro på, at de næste ti behandlinger får bugt med om jeg så må sige, hængepartiet.

Muskler har jeg masser af nu. De kan mærkes og de har ændret på hele min holdning til min krop. Og også mine overspændte tarme holder mund. De har lige pludselig noget at læne sig op af….

Stærk overvægt, sygdomme i led og muskler, fibromyalgi eller optræning efter skader

Systemet kan bruges til det hele. Ved at lade maskinen og elektroderne gøre arbejdet, overbelaster du ikke muskler, som er for svage eller har brug for ro.

Kombinationen af den infra-røde varme og de store plader, får musklerne til at arbejde, og du øger blodcirkulationen og bortleder affaldsstoffer, som let hober sig op i bindevæv og mellem fedtcellerne.

Er du stærkt overvægtig, bliver du let motiveret til at komme i gang med både sundere kost og mere træning, for du vækker liv i muskler, som ellers har været uarbejdsdygtige i årevis.

Den infrarøde varme sørger for, at musklerne kun spænder op, som de skal, og ikke kaster op af overanstrengelse. Tilførsel af varme i kombination med de store elektroniske plader er en af de store forskelle til lignende maskiner, hvor kun små områder stimuleres. Her er du ikke i tvivl om, at det er hele musklen, der er i gang med en intensiv træning.

Målinger viser, at 45 minutters behandling svarer til 6-7 timers hård træning i fitness. Og det kan mærkes, vel at mærke på den gode måde.

Du kan finde flere oplysninger om Marianne Giske og hendes klinik i Hellerup her…

Nedenfor finder du flere data om Tei-maskinen og hvor du finder den nærmeste klinik. Fakta om Teisystemet Behandlere i Danmark og Sverige

2 thoughts on “Slank med Tei-systemet

  • Wow, wonderful blog format! How lengthy have you ever been blogging for?
    you made blogging look easy. The entire look of your web site is fantastic, let
    alone the content! You can see similar here najlepszy sklep

  • Let’s talk about financial flexibility – this payday loan app offers just that. Whether I need a small loan to cover a minor expense or a larger one for something more significant, I can tailor my borrowing to suit my needs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *