Smerteterapi styret af din krop

 

Når varme og frekvenser fra din egen krop møder de medicinsk godkendte plastre, skaber du en helt ny og smertefri tilstand i kroppen. Teknikken har længe været kendt fra infrarøde saunaer og fra tøj med indbyggede frekvenser, men nu er der skabt en række store plastre, du kan bruge på knæ, lænd, albuer, ankel og nakke – ja, alle steder, hvor din krop trænger til en ekstra – og bemærkelsesværdig og bivirkningsfri – støtte.

 

Af Marianne Palm
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – april 2017 

 

Vi ved det fra mobile master og fjernsyn. Vores verden består af frekvenser og nogle hører til et sted, hvor de kan gøre skade, fx en mobiltelefon tæt på et barns hjerne. Andre er i et frekvensområde, hvor de rent faktisk kan skabe en bedre blodgennemstrømning, en bedre blodcirkulation, en let varme, der breder sig, og det skaber faktisk større mulighed for at blive fri for smerter.

Plastrene er udviklet af en italiener, som brænder for innovation og nye løsninger. Men viden om infrarøde frekvenser er langt fra ny, det er til gengæld plastrene, som er skåret til, så de passer til bestemte kropsområder.

De er lette at anvende, du skal blot sætte dem på, lade varmen fra din hånd og kropsvarme få limen til at fæstne sig i to minutter, og så vil de kunne have en virkning efter en times tid og fem dage frem. Faktisk er der flere, der mærker virk-ningen med det samme.

Man ved i dag, at de infrarøde frekvenser har en stribe af virkninger på kroppen – og vel at mærke ikke kun på huden, men syv centimeter ind i kroppens bindevæv, muskler og sener.

  • De forbedrer iltoptagelsen
  • De opvarmer og eliminerer affaldsstoffer
  • Hjælper også på syreophobning, fx i forbindelse med sport
  • Der opstår en bedre udveksling af næringsstoffer, salte og væske, hvilket har betydning for måden du sveder, når du dyrker sport og motion
  • De forbedrer muskelfunktionen lokalt
  • De holder på kropsvarmen og forbedrer søvnkvaliteten, vel at mærke uden at du bliver for varm – og de virker derfor på smerter

 

Alle aldersgrupper kan anvende dem, og der er ingen bivirkninger. De bliver brugt af kiropraktorer, osteopater og fysioterapeuter, men du kan sagtens anvende dem uden professionel hjælp. Husk at gå til læge eller andre fagpersoner, hvis du er i tvivl om, hvad du fejler.

Vil du gerne se mere om forskningen, så læs på http://www.fit-plaster.dk, som også kan henvise til nærmeste forhandler.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *