Sommer i Danmark med en duft af Provence

 

 

Sid på din altan i Danmark, nyd solskinnet og oplev den nærmest euforiserende duft af Provence på 100 % naturlig vis med økologiske parfumer fra Florame.

 

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – april/maj 2019

 

Hvem har brug for en tur til Provence, når vi allerede nu i april nærmest oplever sommer her i Danmark. Slap af med solen i ansigtet, og drøm dig væk til varmere himmelstrøg med duften af provencalske blomstermarker. Få pift med Florames parfumer på håndleddet, tag nogle dybe indåndinger og slaaaap af.

For ja, du kan roligt indånde parfumerne, som ikke er proppet med diverse kemiske sammensætninger. Det er faktisk ikke så ofte, at parfumer er 100 % økologiske, og parfumerne er da også certificeret af Ecocert Greenlife og bærer derfor udmærkelsen Cosmos Organic.

Parfumerne fra Florame er certificeret af Ecocert Greenlife og bærer derfor udmærkelsen Cosmos Organic.

 


Miljøvenlighed i 25 år nu i mange varianter

Produkterne fra Florame har fanget den provencalske idyl og puttet den på flasker. Det ærkefranske firma er bygget ud fra filosofien om helhedstænkning og har behersket balancegangen mellem kropspleje og miljøvenlighed i mere end 25 år. Florame er nu på banen med flere varianter inden for eau de parfume og eau de toilette. Lad dig indhylle i rene og naturlige dufte, og vælg mellem lavendel, citrus, rose og andre lækre dufte.

 


CO2 neutral fabrik i fuld respekt for naturen og dig

25 års erfaring inden for aromaterapi, hvor både mennesker og miljø respekteres. Økologiske produkter er ikke nok for Florame – de tænker hele vejen rundt. De har indtænkt miljøet i hele produktionsprocessen. Derfor er vartegnet for deres smukt beliggende fabrik en gigantisk solfanger formet som en blomst. Solfangeren leverer strøm til produktionen, og firmaet har taget et stort skridt mod en CO2-neutral produktion. The Florame Institute of Essential Oils anvender lokale planter i produktionen, har egne biologiske urtehaver og har i det hele taget en allround tænkning i produktudvikling og produktion. Parfumerne er veganske og indeholder altså ingen animalske ingredienser.

Duft dejligt uden kemi og med omtanke for natur, mennesker og dyr.

 

385 thoughts on “Sommer i Danmark med en duft af Provence

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *