Søvnløshed, tankemylder og stress

Tælle får

 

Hører du til en af de tusindvis af danskere, der i perioder – eller altid – har svært ved at falde i søvn eller vågner midt om natten og ikke kan falde til ro, er der hjælp og hvile at hente i psykolog Ane Katrine Becks stemme. Den har i nogle år bredt sig ud på YouTube og er en af de få danske stemmer, der med hypnotisk påvirkning får os til at sove.

Af Marianne Palm

Jeg har tit skrevet om YouTubes muligheder for at finde hvile i natten, lade unødige smerter fare og få både nervesystem og muskler til at slappe af.

Det har vi brug for i hverdagen, hvis kroniske problemer som fx smerter eller stress plager os, og vi har især brug for – sunde som syge – at få en hel nats hvile.

Det har Ane Katrine Beck, psykolog og hypnotisør, hjulpet tusindvis af mennesker med. Og det er ganske nemt: Har du en telefon med adgang til internettet, kan du blot gå på www.youtube.com og skrive ”Ane Katrine Beck”, og så dukker de forskellige indtalinger som fx ”Søvnhypnose ved tankemylder” ”Ro i nervesystemet”, ”Kort smertehypnose” op.

Ane Katrine guider dig hele vejen til en god nats søvn, til færre smerter, eller hvad du end måtte have brug for.

–Nogle gange, og især, når vi er presset, kan tankemylder overtage vores sind, og vi får sværere ved at give slip på bekymringer, uro eller på dagens gøremål, fortæller Ane Katrine, da jeg på en solskinsdag i august interviewer psykologen, der til daglig har sin klinik i Horsens.

Ane Katrine fortsætter: –Og andre gange er hjernen som en gammeldags LP-plade, hvor pickuppen sætter sig fast i en bestemt rille og ligesom ikke kan komme videre. En god visualisering, hvor man får afspændt alle muskler og derigennem talt til sit nervesystem kan skabe lidt ny lak i bunden af rillen, så pickuppen kan flyde frit igen. Eller ved at tale direkte til hjernen, der får resten af kroppen til at slappe af …
Hypnose, visualiseringer og rolig stemmeføring er nogle af ingredienserne i de forskellige YouTube-indslag, som er gratis, og gennem Ane Katrines hjemmeside kan du købe dig til en større værktøjskasse, du kan bruge både dag og nat.

–I dag arbejder jeg meget med stress og har indtalt en stribe af lydfiler, man kan købe som en samlet pakke. Det er filer, som ikke er tilgængelige på YouTube, målrettet til at få nervesystemet bragt til ro, så hjernen kan komme til at fungere mere normalt igen, smiler Ane, inden vi løber ud i hver vores gøremål, men nok med en fælles mission – at gøre det nemmere at være dansker, så vi kan undgå sygdom, minimere smerter og ikke mindst få vores til tider overanstrengte hjerner til at spille de smukkeste toner med glade riller og en helt ny pickup.

Find bremsen lær at skabe ro i et stresset nervesystem

Kender du følelsen af indre uro og rastløshed?

At din lunte er blevet for kort?

At din hjerne ikke helt samarbejder?

At du kan have svært ved at huske eller holde fokus?

Så kan hjernetræning være noget for dig

I ”Find bremsen”-pakken får du redskaber, som du kan bruge til at skrue ned for stress, genfinde balancen i din hverdag og komme i ro.

Ved hjælp af simple teknikker lærer du at stoppe selvsvinget i dit nervesystem, så din hjerne igen kan fungere optimalt.

Du får samtidig formidlet relevant viden, som hjælper dig til at forstå, hvorfor du ikke helt kan kende dig selv, og hvad der skal til for at komme i balance igen.

Pakken koster kun 799,- kr., og hvor man ikke kan levere sine kosttilskud retur, hvis de ikke støtter dig nok, kan du her få pengene retur, hvis du efter 14 dage ikke er tilfreds.

Fortravlet på vej mod stress – eller har du allerede en diagnose?

Kender du det her:

 • Det føles, som om der er en motor, der kører indeni – som aldrig stopper
 • At du har tankemylder og ikke kan stoppe med at bekymre dig
 • At hjernen nogle gange brænder sammen, og du ikke kan tænke klart
 • At du har svært ved at huske i hverdagen
 • At verden larmer meget mere end før i tiden, og du har brug for at trække for dig selv for at få ro
 • Du kan have svært ved at overskue at lave mad eller tømme opvaskeren
 • Du har svært ved at styre dit temperament og bliver hidsig eller kommer let til at græde


Du har måske prøvet at skære ned på mængden af aktiviteter, men uroen fortsætter indeni.

 • Det handler om dit nervesystem. At der er trådt for meget på din indre speeder og for lidt på bremsen.
 • Hjernetræning er akut hjælp her og nu til at få ro på din krop og dit sind.
 • Hjernetræning bygger på teknikker fra mentaltræning og hypnose, og med dem lærer du at genfinde bremsen i dit nervesystem og tage hånd om problemet indefra.
 • Hjernetræning er selvhjælp, som du kan bruge som supplement til den behandling, du måske allerede går til hos psykolog eller anden behandler.


Omsorg til dig selv i hverdagen

Du kan også bruge stresspakken som indhold til dine pauser, hvis du vil lære at drage omsorg for dig selv.

Læs meget mere på www.hjernetraening.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *