Stress

stress

 

Er du en af de efterhånden mange danskere, som har fået stress ind på livet?

Er pulsen for høj og blodtrykket ligeså?

Så kan et magnesiumtilskud sammen med adaptogene urter være en god ide.

Magnesium er et uhyre vigtigt mineral, som indgår i mere end 300 forskellige enzym-processer i kroppen, og stoffet har blandt andet stor betydning for hjertemusklen og nervesystemet.

For at få det bedste udbytte af dit magnesium-tilskud skal du vælge et, der har en høj biologisk optagelighed som for eksempel Bio-Magnesium. Præparatet indeholder ikke et, men tre forskellige magnesium-kilder for at give så god en optagelighed som overhovedet muligt.

Komplekset består af magnesium-acetat, magnesium-carbonat og magnesium-hydroxid, og hver tablet indeholder sammenlagt 200 mg magnesium – svarende til omtrent 2/3 af den anbefalede daglige tilførsel.

En æske Bio-Magnesium indeholder 60 tabletter, hvilket er nok til to måneders forbrug.

 

Anti-stress urter til dine binyrer

Kombiner gerne med adaptogene urter. Fælles for denne gruppe af urter er, at de styrker dine binyrer, så du bedre kan tåle stress.

Der findes en hel stribe, hvor Panax ginseng hører til blandt de mest kendte. Den er så energigivende og styrkende, at den faktisk kan være lidt for overvældende for sensitive typer.

Af de mere rolige urter, som alligevel virker inden for få timer – eller i rette dosis i det mindste inden for en uges tid kan nævnes

Du kan læse mere om de enkelte urter her. Plantebeskrivelserne, de såkaldte monografier, er baseret på, hvad bl.a. WHO og EU har af viden. En viden, som er baseret på traditionel brug og moderne forskning.

5 thoughts on “Stress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *