Taburetten til din sundhed

 

 

Du kender sikkert Solgar og Terranova. Sidste ben på taburetten er Nordic Nutrition.

Taburetten udgør Nordic Premium Group, som du måske skulle kigge lidt nærmere på. Firmaet er dansk, men udviklingen og produktionen af produkter foregår rundt omkring i verden. Kom med på en lille rundrejse i et firma, som er bygget på mange års erfaringer og historie.

 

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – august/september 2018

 

Du finder livserfaring, gode historier, passion, økologi, veganske produkter og innovation, når du entrerer Nordic Premium Groups verden af kosttilskud.

 

Den livserfarne

Solgar har eksisteret siden 1947, og udviklingen af mærket baseres på mange års erfaringer og navigering i den komplicerede verden af kosttilskud.

Under ét tag, som befinder sig i USA, produceres, distribueres og ikke mindst udvikles produkter under mærket Solgar. Solgar udmærker sig ved at være innovativt og baserer sig på ernæringsvidenskaben. Der fremstilles ikke store partier ad gangen, og de små partier skal være med til at sikre renheden i alle produkterne.

Solgar anvender ingen kemiske konserveringsmidler, og en stor del af produkterne er 100 % veganske.

Livserfaring er ikke at kimse ad – Solgar har eksisteret siden 1947, så grundlaget for produktudvikling er solidt.

 

Den med den gode historie

Terranova opstod på baggrund af et møde mellem den tekniske direktør fra Solgar, Stephen Terrass, og naturopaten og farmaceuten Ed Alstat. To passionerede kræfter satte sig for at producere en serie fuldstændig fri for konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, sukker, og hvor alle produkter er 100 % veganske.

Interessen for naturens helbredende og styrkende kræfter skinner igennem produkterne fra Terranova, hvor økologiske urter og planter frysetørres, så alle kvaliteterne bevares.

To ildsjæle står bag Terranova, hvor alle produkter er økologiske og 100 % veganske.

 

Det friske unge skud

Nordic Nutri-Sport er de sidst tilkomne i familien. Serien er til dig, som træner – både på motionistniveau – men også til dig, som giver den ekstra gas. Den er lige til at gå til, da du ved præcis, hvornår og hvor meget du skal tage for at bygge dig bedst muligt op til din træning. Proteinpulveret, som serien består af, er 100 % vegansk, og du behøver derfor ikke fylde dig med animalsk protein, hvis du ikke har lyst til det.

Hampe- og risprotein er gennemgående i serien, men også de to energiboostere, kakaopulver og rødbede, som nærmest kan kaldes en naturlig form for doping, finder du i flere af seriens produkter.

Nordic Nutri-Sport er til dig, som træner, hvad enten det er på motionistniveau, eller om du giver den ekstra gas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *