The Julekalender

 

 

Altså the, som i det, du drikker og ikke som i de Nattergales ”The Julekalender”. Nej, vi mener den lækre julekalender fyldt med 24 forskellige theer fra Pukka. Nu kan du få en ”PAUSE” i den fortravlede juletid og slappe af med forskellige varianter af the – alt fra Relax til Love.

 

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – december 2017/januar 2018

 

 

Hvad gemmer sig bag lågen – en ny slags the hver dag! Lad julefreden sænke sig over dig med en dejlig varm kop the, et tæppe og et sund-forskning magasin – så kan det vist ikke blive mere mig-hygge-tid.

 

 

Ingen jul uden kanel

Iiiih, hvor er det spændende, men mon ikke den unikke ”Three Cinnamon”-blanding dukker frem bag en af lågerne. Vietnamesisk, indonesisk og indisk kanel er alt, hvad vi skal bruge til en dansk jul.

 

 

Julen er hjerternes tid

Måske sniger theen ”Love” sig ind i kalenderen – kamille, limeblomst, morgenfrue, lakridsrod, lavendelblomst og ikke mindst rosenblade. En buket af smukke farverige blomster dukker op for vores indre blik, og følelsen gør godt helt nede i maven. En kombination, som kun kan fylde hjertet med kærlighed.

 

 

Jul er oppustede mavers tid

Så vi håber virkelig, at theen ”Peppermint og Licorice” gemmer sig bag lågen lige præcis den dag, hvor vi har spist ALT for meget julemad!

 

Pebermynte er særdeles effektiv mod oppustet mave og fordøjelsesgener. Pebermynte har faktisk også vist sig at mindske appetitten – ganske praktisk, når vi (åbenbart) ikke kan kontrollere os selv, og hjerne og mave ikke kommunikerer.

 

 

Relax – og glem nu ikke hyggen

Hov, hvor blev julen af – huskede du at hygge dig, eller havde du for travlt. Når/hvis theen ”Relax” dukker op bag en af lågerne, så lyt efter og relaaaaaaax med en beroligende blanding af kamille, fennikel og blomsten lægestokrose. Kamilleblomsten, som indeholder æteriske olier, har en beroligende effekt på kroppen. Blomsten er en klassiker til at fremme søvn og gør dig dejlig afspændt.

 

 

Gør fravær til nærvær, og nyd en times afslappende the-tid hver dag i julemåneden

Giv dig selv den første julegave i form af the-julekalenderen fra Pukka. 24 dage, hvor du kan gå på opdagelse i theens verden og smage dig frem til din favorit.

 

Måske finder du den helt rigtige the til juleaften, når julekagerne kommer på bordet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *