04-Lisbeth_Tordendahl (w268xh268)

 

Lisbeth Tordendahl

 

Jeg er specialist i holistisk sundhed. Mit hjerte banker for klog næring fyldt med livskraft, sund nydelse og madglæde, naturmedicinsk behandling, ren og bæredygtig livsstil.
Jeg har mere end 30 års erfaring med at hjælpe mennesker til at opnå sundhed, vitalitet og livsglæde. Som inspirator, underviser, kok, forfatter og ikke mindst som behandler i egen klinik for børn og voksne. Jeg er uddannet holistisk kostkonsulent, biopat/naturopath ibm., phytoterapeut og Leading Energy and Essence Practitioner, er stifter og indehaver af Wisefood og er prisvindende kogebogsforfatter.

www.lisbethtordendahl.dk

 

 

BLOGINDLÆG

  • Grønnere frokost med plantebaseret pålæg

    Grønnere frokost med plantebaseret pålæg

          Det er smart at spise grøntsager til flere af dagens måltider, det gør det langt nemmere at nå op på de mængder, som er godt for os. …Læs mere...
  • Brug løs af de dejlige sunde julekrydderier

    Brug løs af de dejlige sunde julekrydderier

        Når ovnen er fuld af julebag, og den forførende duft af kanel, nelliker, kardemomme, allehånde og ingefær breder sig i huset, er vi slet ikke i tvivl, så …Læs mere...
  • Julens godter

    Julens godter

      Det er heldigvis ikke så svært at få bygget sundhed ind i dine julegodter og kager. Vel at mærke uden, at fornøjelsen ryger fløjten. Her får du brunkager, der spreder …Læs mere...
  • Stivelse eller ej?

    Stivelse eller ej?

        Stivelse er et fy-ord i disse år. Men stivelse er ikke en skurk. Det er derimod det allerletteste for kroppen at få energi fra.   Af Lisbeth Tordendahl, …Læs mere...
  • Kom den søde tand i møde

    Kom den søde tand i møde

        På en candidakur er det hyppigt trangen til sødt der er den største udfordring.   Af Lisbeth Tordendahl Opskrifterne blev bragt i magasinet sund-forskning og //mig// – december …Læs mere...
  • Nem nærende sommermad

    Nem nærende sommermad

        Synes du også, det er dejligt med nem mad? Mad, der kan gøres klar i en håndevending, når du kommer hjem fra job, og det gode sommervejr (eller …Læs mere...
  • Frisk sommer med mynte

    Frisk sommer med mynte

        Mynte er sød og meget aromatisk, og den findes i så mange skønne varianter, at det kan være svært at finde frem til sin særlige favorit. I butikkerne …Læs mere...
  • Herlig og hel gratis saft og kraft

    Herlig og hel gratis saft og kraft

        Så er det nu! De står derude og venter, masser af små friske og saftspændte planter vælter op ad jorden til fri afbenyttelse.   Af Lisbeth Tordendahl, biopat, …Læs mere...
  • Den gode, men lidt glemte rod fyldt med C-vitamin

    Den gode, men lidt glemte rod fyldt med C-vitamin

        Peberrod Armoracia rusticana er en plante, der har været dyrket i Danmark i århundreder. Den stammer formentlig fra Asien, men blev bragt til Europa for ca. 1000 år …Læs mere...
  • Det er ikke en karakterbrist

    Det er ikke en karakterbrist

        Der er en helt naturlig forklaring på, hvorfor det søde har en magnetisk tiltrækning på mange af os.   Menneskehjernen er programmeret efter forhold i urtiden, hvor der …Læs mere...
  • Send mere kanel…

    Send mere kanel…

        Vi går med hastige skridt ind i kaneltid. December er om nogen måneden, hvor vi danskere får mest kanel. I andre verdensdele bruges kanel som krydderi i maden …Læs mere...
  • Sød, smuk og sund

    Sød, smuk og sund

        Græskar har en helt speciel sødme, der fremhæves ved tilberedning, men der er stor forskel på de forskellige græskarsorter. Mest smagfulde er mindre græskar som hokkaido og butternut …Læs mere...