04-Lisbeth_Tordendahl (w268xh268)

 

Lisbeth Tordendahl

 

Jeg er specialist i holistisk sundhed. Mit hjerte banker for klog næring fyldt med livskraft, sund nydelse og madglæde, naturmedicinsk behandling, ren og bæredygtig livsstil.
Jeg har mere end 30 års erfaring med at hjælpe mennesker til at opnå sundhed, vitalitet og livsglæde. Som inspirator, underviser, kok, forfatter og ikke mindst som behandler i egen klinik for børn og voksne. Jeg er uddannet holistisk kostkonsulent, biopat/naturopath ibm., phytoterapeut og Leading Energy and Essence Practitioner, er stifter og indehaver af Wisefood og er prisvindende kogebogsforfatter.

www.lisbethtordendahl.dk

 

 

BLOGINDLÆG

  • Kom sommermagi i dit glas

    Kom sommermagi i dit glas

          Hyldeblomstsaft smager af sol og sommer og kan nemt laves uden tilsat sukker. De blomstrende hyldetræer er indbegrebet af midsommer med deres fortryllende karakteristiske duft. Sæsonen varer ikke …Læs mere...
  • Grøn og bæredygtig jul

    Grøn og bæredygtig jul

         Sådan kan bæredygtighed, omtanke og sundhed sætte præg på din jul.   Af Lisbeth Tordendahl, biopat, phytoterapeut og kostkonsulent Opskriften blev bragt i magasinet sund-forskning og //mig// – …Læs mere...
  • Ildebrand i leddene ? – så er der hjælp at hente i en inflammationshæmmende kost

    Ildebrand i leddene ? – så er der hjælp at hente i en inflammationshæmmende kost

      Spis grøntsager, grøntsager, grøntsager … vi kan ikke sige det ofte nok. Spis en plantebaseret kost, og læg gerne særlig vægt på de glutathionsfremmende fødevarer som fx fisk, valnødder, …Læs mere...
  • Naturlig farverig mad gør en forskel for dig og din krop

    Naturlig farverig mad gør en forskel for dig og din krop

      Udtrykket “kulør på tilværelsen” bruger vi om det, der er interessant, indholdsrigt og livgivende. Og det er lige netop, hvad farvestrålende mad er: Interessant for sanserne, rigt på en …Læs mere...
  • Der var engang …

    Der var engang …

    DER VAR ENGANG … en lille fætter, som ved at være autentisk, nem at have med at gøre, givende og god til samarbejde, endte med at blive en af de …Læs mere...
  • Det er billigt, det er godt, det er hvidkål

    Det er billigt, det er godt, det er hvidkål

        Er der noget andet, der giver så mange kilo sund mad for så få penge ? Hvidkål er en af de lokale grønt-sager, vi har her i februar, …Læs mere...
  • Mens vi venter på det nye – go green med persille

    Mens vi venter på det nye – go green med persille

      Sidste vintermåned – februar – kan være lidt af en udfordring, også i køkkenet. En af mine favoritter: Persille giver et ordentlig skud vitalenergi og frisker smagsmæssigt dejligt op sammen …Læs mere...
  • Ud af skammekrogen med kartoflen

    Ud af skammekrogen med kartoflen

    Da antistivelsesbølgen skyllede ind over land, røg kartoflen fra hot til not-listen hos mange som en af de usunde hvide, der giver forhøjet blodsukker og mavefedt. Men helt så enkelt …Læs mere...
  • Julens godter

    Julens godter

    Det er heldigvis ikke så svært at få bygget sundhed ind i dine julegodter og kager. Vel at mærke, uden at fornøjelsen ryger fløjten. Her får du brunkager, der spreder …Læs mere...
  • Lækre retter med kål

    Lækre retter med kål

      Tiden, hvor kål var synonym med armod og fattigfolks spise, er heldigvis for længst forbi. Men selvom kål i dag er trendy og endda noget af det sundeste, du …Læs mere...
  • JORDBÆRTID

    JORDBÆRTID

       Hvad er mere oplagt lige nu end en hyldest til de danske jordbær, der hører til verdensbedste og virkelig er en deli-katesse. Det er nu, de skal nydes! Lad …Læs mere...
  • JO VEL ER DET SÅ –  SUPERFOOD ER SKAM SUPER!

    JO VEL ER DET SÅ – SUPERFOOD ER SKAM SUPER!

      Blogger hos sund-forskning.dk Lisbeth Tordendahl www.lisbethtordendahl.dk     ”Superfood er ikke super” skrev Søndagsavisen på forsiden her i den forgangne uge 21, 2016. Men superfood er i den grad …Læs mere...