Alfa Lipon til diabetikere

Oversat billede alfa lipon

 

 

Alfa Lipon til diabetikere

Alfa Lipon bruges til at forebygge og mindske smerterne, der opstår i forbindelse med nervebetændelse på grund af sukkersyge. Her opstår typisk smerter og følelsesløshed i fødderne. Alfa-liponsyre fremmer bl.a. insulinfølsomheden og glukoseoptagelsen. Diabetikere har en øget risiko for kredsløbsproblemer, herunder ophobning af cellegifte. Ved at beskytte mod skader i blodkarnettet kan Alfa-liponsyre fra Natur-Drogeriet reducere risikoen for, at der opstår kar- og nyrekomplikationer.

 

Nervesmerter kan styres af en kraftig antioxidant

Neropati kan være mange ting. Smerter fra forgiftning, ved fantomsmerter, rygmarvslidelser og diabtisk oxidativt stress er blot nogle af de sygdomme, hvor nervesmerter hyppigt optræder. Alfa-lipon brugere i ind- og udland vender meget ofte tilbage med positiv respons på disse smerter ved nervebanerne. Alfa-liponsyre binder metalioner, styrker de øvrige antioxidanter, fx C- og E-vitaminerne, og de små yderste kapillærer i kroppen bliver genoprettet.

Sagt med andre ord: Når ilten kommer helt ud i yderste del af kroppen, ser vi ofte smerterne mindskes eller helt forsvinde. Der er også set rigtig gode resultater med kolde fingre og tæer og problemstillinger, hvor der i det hele taget er en dårlig iltning af det væv, der ligger længst væk fra hjerne og hjerte.

 

Forebyg de værste senskader med nyt produkt bl.a. diabetisk neuropati

Alfa-liponsyre spiller en vigtig rolle i kontrollen med diabetes, specielt for de omfattende iltnings- og inflammatoriske ændringer, der sker i forbindelse med sygdommen. Alfa-liponsyre fremmer bl.a. insulinfølsomheden og glukoseoptagelsen. Diabetikere har en øget risiko for kredsløbsproblemer, herunder ophobning af cellegifte. Ved at beskytte mod skader i blodkarnettet kan Alfa-liponsyre reducere risikoen for, at der opstår kar- og nyrekomplikationer. Alfa-liponsyre har vist sig at være særligt effektiv til at forebygge den smertefulde svækkelse, der går under betegnelsen diabetisk neuropati – en næsten uundgåelig komplikation hos personer med dårlig blodsukkerkontrol. I Danmark kan du købe de forebyggende tabletter Alfa-lipon i de butikker, som har håndkøbsmedicin tilladelse. Dvs. apotekerne samt enkelte Matas og Helsekostbutikker.

 

Alfa-liponsyre forhandles hos apoteker og enkelte helsekostforretninger. Find din nærmeste forhandler og læs mere om produktet på www.alfa-lipon.dk

 

Foredrag af Carsten Vagn-Hansen

Her fortæller Carsten Vagn-Hansen, i et foredrag han holdte til Natur-Drogeriets 70 års jubilæum, om diabetes der hvert år rammer tusindvis af danskere, og om Alfa-lipon, der har hjulpet mange diabetikere, der lider af følgesygdommen diabetisk neuropati (nervebetændelse). Carsten Vagn-Hansen har mange års lægelig erfaring, og er blandt andet kendt fra TV og som forfatter til bøger og artikler, hvor han med et holistisk menneskesyn vejleder omkring sundhed og sygdom.  

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *