Aluminium behøver ikke være årsag til problemerne

Skærmbillede 2015-04-27 kl. 13.52.52

 

Af Marianne Palm

 

Vi vil gerne understrege, at aluminium kan være en af årsagerne. En anden årsag kan være det måske ikke helt velfungerende immunsystem, før vaccinationen er givet.

Der er tilsyneladende en overvægt af kvinder med symptomer efter vaccinationen, som var meget sportsaktive før HPV-vaccinen, og det kan være en del af den problematik, der har givet en del piger problemer.

En tredje årsag kan være et sammenfald: I en skandinavisk befolkningsgruppe vil der desværre altid være en vis procentdel af befolkningen, der får en række mere alvorlige diagnoser, også i en tidlig alder.

Ifølge forskellige danske professorer er der dog et problem med hele opgørelsen over, hvem der kan være ramt af vaccinationsskader, da det kun er piger med en klar medicinsk diagnose, der er lavet opgørelse på. De mange andre piger, hvor man ikke har kunne finde årsagen eller årsagerne, er ikke med i statistikken, og derfor er der mange ukendte faktorer, som hverken forskere, sælgere af vacciner, eller modstandere af samme, kan have det fulde overblik over.

 

Kilde: www.videnskab.dk

 

Læs og se mere her

shutterstock_242400517

Fakta om aluminium i vacciner, og hvordan du kan teste, om det er dit problem

 

Skærmbillede 2015-04-27 kl. 13.53.08

Du kan gøre noget, mens vi venter på flere forklaringer

 

Skærmbillede 2015-05-18 kl. 11.55.41

Se sund-forskning ON AIRs tema om tungmetaller her

 

Vaccineredepiger_sund-forskning

En mulig grundkur til de vaccinerede piger

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *