ALWAYS HANDSOME – ALWAYS BEAUTIFUL

shutterstock_231045031

Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning og //mig// i oktober 2015

Af Julie-Charlotte Plovst

 

Læs mere om tøjproducenternes filosofi og bæredygtige profil på www.frimig.dk

// The Organic Company // Hånd- og hår håndklæde // 100 % certificeret økologisk bomuld // 120 x 40 // 185 kr. //

// Aiayu // Kelis // 100% llama wool // 2.499 kr. //

// Underprotection // Karma bra & briefs // 95 % bambus og 5% lycra // koster hhv. 350 kr. og 200 kr. //

// Organics // Læbestift og lipgloss med plejende økologiske olier bl.a. macademiaolie og solsikkeolie // koster hver især 110 kr. //

 

Organics er et dansk firma, der producerer makeup ud fra et ansvarligt brug af naturens ressourcer. Måske kender du allerede Nilens Jord, og det er faktisk samme stifter, men her får du en hel økologisk serie med de bedste råvarer fra naturen, helt uden parfume. Farverne er udviklet af rene og naturligt fremkommet farvepigmenter.

Fantastisk flot farve, konsistens og holdbarhed.

// Anne Marie Börlind // ZZ Sensitive // til den sarte og sensitive hud // fra 165 kr. //

Kulde og sart hud er ikke den ideelle cocktail. Vær derfor ekstra nænsom mod din hud. De beroligende, styrkende og fugtgivende ingredienser i serien her er med til at styrke hudens egen beskyttende barriere. Indeholder ikke duft, farve eller konservering, men derimod milde urteekstrakter. Bl.a. naturlige ekstrakter af salvie, timian, melisse, røllike, lægestokrose samt hvedekimsolie og bivoks. Brug en rensemælk, en mild skintonic og en dag- eller natcreme alt efter tidspunktet på dagen. Og gå gerne i gang før din hud er slået ud eller er blevet knastør i det kolde vejr.

Er en natcreme virkelig nødvendig? Ja! For om natten restituerer din hud. Sørg for at din natcreme indeholder nærende ingredienser, der understøtter hudens genopbygningsproces.

// New Nordic // Skin Care Dry Skin // 255 kr. //

Skønhed kommer indefra, men du skal pleje den både indvortes og udvortes. En ting er hudplejeprodukter, en anden ting er hjælpen fra sunde ingredienser. Skin Care Dry Skin er en tablet baseret på planteekstrakter, bl.a. hvedekim-ceramider, som har vist sig at forbedre hudens fugtighed og bidrage til blødere hud. Ceramiderne er fremstillet i et kombinationsekstrakt fra figen, fransk fyrrebark, sort peber og rosmarin. Gå vinteren i møde med en blød og skøn hud – og et stort smil. Læs studiet med hvedekim-ceramider i artiklen “Ved du, at hvede er hudens ven?”i sund-forskning.

 

ALWAYS HANDSOME

 

// Knowledge Cotton Apparel // Pistol Joe – Chino Slim Stretch // 97 % GOTS certificeret økologisk bomuld og 3 % elastan // 799 kr. //

//Knowledge Cotton Apparel // 2 color Flanel Check Shirt // 100 % GOTS certificeret økologisk bomuld // 799 kr. //

// A Question Of // 100% GOTS certificeret økologisk bomuld // 900 kr. //

// Avivir // Aloe Vera Foot Repair // 100 ml. // 99 kr. //

Dine fusser er om vinteren lukket inde hele dagen. Sørg for at gå rundt i bare tæer når, du kommer hjem, og tag evt. et dejligt fodbad. Avivirs Aloe Vera Foot Repair trænger hurtigt ind og plejer dine fødder, samtidig med at den afhjælper irritation, kløe og dårlig lugt. Den modvirker revner, sprækker, tørhed, flosset og skællende hud på fødder og tæer. Årsagerne til fodproblemer skyldes ofte, at der opstår fodsvamp, når man har lukkede sko på hele dagen. Ud over et højt indhold af Aloe Vera, der reparerer, indeholder fodcremen et mælkesyrekompleks, som modvirker svamp. Dine fødder bliver friske og bløde.

Også supergod til ”ødelagte” løbefødder.

 

NB! Vi tager forbehold for ændring af priser.

One thought on “ALWAYS HANDSOME – ALWAYS BEAUTIFUL

  • Wow, amazing weblog layout! How lengthy have you ever been running a blog
    for? you made running a blog look easy. The full glance of your web site is wonderful, as neatly as the content!
    You can see similar here dobry sklep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *