Amerikanske kosttilskud med indbygget tillid

 

 

Det flyder åbenbart ind over grænserne med kosttilskud af den usunde slags. Irriterende at høre om, når det åbenbart er nogle få brodne kar fra fitnessindustrien, der vil ødelægge de fine muligheder for en sundere hverdag.

 

Marianne Palm
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning og //mig// – efterår 2013

 

Alarmerende avisoverskrifter om forurenet kosttilskud

Kosttilskud forurenet med steroider. Sådan har vi kunnet læse foruroligende overskrifter. De senere år er et stort antal atleter blevet testet positive for stoffet Nandrolon, et anabolsk steroid hormon. I mange af sagerne har atleterne erklæret sig uskyldige og henvist til, at de alene havde indtaget kosttilskud og aldrig indtaget decidere anabolske steroider.

 

Danske firmaer har rene produkter

Heldigvis lever danske kosttilskudsleverandører og producenter op til strenge krav om råvarer af totalt renset kvalitet. I fagkredse kaldes det pharmakope. Pharmakope sikrer forbrugeren rene produkter helt uden uønskede partikler og indholdsstoffer. Det er betryggende at vide at danske firmaer lever op til pharmakope kvaliteten.

 

Bioforce sikrer rene kvalitetsprodukter

Et af de danske firmaer, der kan bryste sig af en produktserie med pharmakope kvalitet er Bioforce. Bioforce får mange af deres vitamin- og mineralprodukter fra Douglas Laboratories i Pittsburgh, USA. Et amerikansk firma, der netop gennem mange år har vundet flere guldmedaljer for det bedste produkt tilmed i forskellige kategorier. Det har de, fordi hos Douglas Laboratories er produktionsmetoderne højteknologiske, materiellet afgiver ingen uønskede partikler og faciliteterne udsuges effektivt. Hele vejen gennem produktionen er der indlagt kontroller, da stikprøver ikke er nær nok for at sikre den højeste kvalitet. Bioforce har valgt at forhandle netop Douglas produkterne, da de lever op til både danske og amerikanske kvalitetsstandarder. Produkterne forhandles under navnet ”BiOrto”.

 

Stress, nervøsitet og søvnløshed kan skyldes mangeltilstande i kroppen

Vi har alle prøvet at være stressede og nervøse. Til tider har vi måske svært ved at sove. Men står det på i længere tid, tapper vi kroppen for vigtige vitalstoffer. Og så får vores krop brug for en håndsrækning. Vi kan forsøge at fjerne årsagerne til stressen og nervøsiteten – og vi kan tilføre de manglende stoffer. På den måde genopbygger vi balancen både i krop og sind. Neurosan, Total B og Magnesium samt en god multivitamin som Biortomin er alle hensigtsmæssige at tage, når krop og sind er belastede.

 

BiOrto, Neurosan

Indeholder de aktive stoffer fra:

Risprotein

Havre

Ginkgo biloba

Hvedespirer

Calcium

 

Virkemåde: Mindsker nervøsitet, stress, udmattelse, koncentrationsvanskeligheder, virker afspændende, styrker nervesystemet og giver en roligere søvn.

 

BiOrto, Total B

Et stærkt B-vitamin-præparat:

Indhold pr. tablet

B-1             62,5 mg

B-2             37,5 mg

B-3             62,5 mg

B-5             62,5 mg

B-6             62,5 mg

B-12           4,5 mcg

Folsyre      100 mcg

Biotin        125 mcg

 

Virkemåde: B-vitaminer har stor betydning for balancen i nervesystemet og styrker kroppens mentale balance. Energigivende. Har desuden en unik virkning på fordøjelsen.

 

BiOrto Magnesium

Indehold:

1 kapsel indeholder 400 mg magnesium

 

Virkemåde: Mindsker forhøjet puls, overaktivitet, kramper og spændinger, muskelsmerter, svimmelhed, udmattelse, depression, søvnløshed, irritabilitet, angst.

 

Biorto Biortomin

3 tabletter indeholder:

Vitamin A    1500 mcg

Vitamin B-1   2,25 mg

Vitamin B-2   1,12 mg

Vitamin B-3     30 mg

Vitamin B-5    15 mg

Vitamin B-6     3 mg

Vitamin B-12    9 mcg

Biotin          225 mcg

Folsyre       200 mcg

Vitamin C    90 mg

Vitamin D    5 mcg

Vitamin E    40 mg

Calcium      500 mg

Magnesium 500 mg

Zink             22,5 mg

Kobber        3 mg

Jod              75 mcg

Mangan      5 mg

Chrom        125 mcg

Selen          125 mcg

Molybdæn   150 mcg

 

Virkemåde: Fuldt dækkende vitamin- og mineralprodukt.

Produktet har et højt indhold af både calcium og magnesium.

Det anbefales at tage 3 tabletter dagligt, så kroppen er dækket bredt ind.

 

 

Smerter

 

Total Gurkedol

Indeholder de aktive stoffer fra Gurkemeje, ingefær og ærteprotein.

 

Virkemåde: Ved smerter i muskler og led. Mange undersøgelser viser, at curcumin i gurkemeje har anti-inflammatorisk virkning – det betyder, at det modvirker betændelsestilstande, herunder også de irritationsbetændelser, der ofte rammer vores led, når de bliver overbelastede, men som også kendes fra gigtlidelser.

 

Da stofferne fra Gurkedol virker smertestillende, kan produktet også bruges mod almindelige smerter som hovedpine og menstruations-smerter.

 

For at få hurtig virkning, skal man starte med 3 kapsler om dagen, men man kan senere afpasse dosis efter ens personlige behov.

 

 

Andre effektive Biorto-produkter

 

BiOrto Total A

1 tablet indeholder:

A-vitamin (vandopløseligt), 1500 mcg

Zink, 15 mg

E-vitamin, 8 mg

C-vitamin, 5 mg

 

Virkemåde: Mindsker akne, øjne der kløer eller er irriterede, trætte. Natteblindhed, smerter i øjeæblet, tørhed i øjet, hyppige forkølelser, bihuleproblemer, gentagne lidelser i åndedrætsorganerne, kedeligt glansløst hår, længdegående folder på neglene, som let går i stykker, seksuelle forstyrrelser.

 

Total A indeholder vandopløseligt A-vitamin, der i modsætning til fedtopløselig A-vitamin har en større biotilgængelighed. Tabletten indeholder også de samvirkende faktorer (zink, E- og C-vitamin), der er nødvendige for en god udnyttelse af A-vitaminet.

 

 

BiOrto Zink

1 tablet indeholder 30 mg zink

 

Virkemåde: Mindsker forsinket sårheling, smagssvigt og lugtforvrængning, overaktivitet, vokseværk og adfærdsvanskeligheder hos børn, impotens og ufrugtbarhed hos mænd, uregelmæssig menstruation hos kvinder, ledsmerter, gigt og reumatisme, akne og andre hudlidelser, hyppige infektioner, hårtab. Væsentligt som tilskud ved brandsår, sår og blødninger samt efter operation.

 

 

BiOrto Multimineral

2 kapsler indeholder:

Calcium      500 mg

Magnesium 250 mg

Jern                  5 mg

Zink                  15 mg

Kobber        1 mg

Jod               75 mcg

Selen             100 mcg

Mangan      5 mg

Krom                            100 mcg

Molybdæn   250 mcg

Kalium        50 mg

 

Virkemåde. Almindeligt dækkende tilskud af mineraler.

 

 

BiOrto Viscaforce

6 tabletter indeholder:

Hvidløg       3000 mg

Olivenblad   300 mg

Hvidtjørn     180 mg

Humle         30 mg

 

Virkemåde: Mindsker for højt blodtryk, forbedrer venernes elasticitet, årekrampe, åreforkalkning.

4 thoughts on “Amerikanske kosttilskud med indbygget tillid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *