Bliv eksamineret komplementær behandler i hormonterapi og gynækologiske udfordringer

Hormonterapi

 

Brobygning på tværs af to skoler og fire eksperter!

Velkommen til en helt ny overbygning for komplementære behandlere og sundhedsfagligt personale, som ønsker en helt særlig uddannelse udi hormonelle – og beslægtede – udfordringer.

Gennem 15 webinarer med afsluttende eksamen (hvis du ønsker det), går vi helt tæt på cirka 55 problemstillinger. Vi gennemgår sygdommene og opstiller når det er muligt – en behandlingsprotokol, du kan anvende i dit videre virke som komplementær behandler.

Undervejs får du viden om:

Sygdommens karakter

Den nationale og internationale litteratur om emnet, hvad er muligt med moderne metoder i det traditionelle behandlingssystem?

Hvad siger forskningen og erfaringerne fra hele verden? Vi finder den bedste forskning frem, diskuterer den og ser, om den har sin gang på Jorden – her i Danmark.

Vi graver et spadestik dybere omkring muligheder for støtteterapi til de forskellige sygdomme:

  1. Ernæringsterapi, herunder brugen af vitaminer, mineraler, aminosyrer, fedtsyrer, mælkesyrebakterier og beslægtede næringsstoffer. Brugen af mad som terapi, herunder gennemgang af forskellige kosttrends – virker de, virker de ikke? Hvad siger forskningen – og erfaringerne?

  2. Biologiske terapiformer – brugen af urteterapi, homøopati og beslægtede terapiformer

  3. Gennemgang af forskellige muligheder lige fra zoneterapi, kinesiologi, psykoterapi, kognitiv terapi og smerteterapi til gennemgang af lægemidler, kirurgiske muligheder etc. Du bidrager med din viden

  4. Det hele munder ud i behandlingsprotokoller, hvor vi internationalt og nationalt får kigget på muligheder. Eller finder ud af, at der ingen muligheder er. Også her bidrager du vi skaber behandlingsprotokollerne i et samarbejde på vores konferencesystem.


Vær med på den allerførste brobygning mellem fire eksperter udi komplementære metoder

Rikke Goerlich, ejer og leder af Urteskolen, kostvejleder, phytoterapeut, biopat og forfatter til en stribe af bøger om urteterapi. Kendt fra TV-programmet URT.

Marianne Palm, ejer og leder af Institut for Biologisk Medicin, biopat/naturopath ibm, phytoterapeut m.m. samt ejer og leder af magasinet sund-forskning. Forfatter til en stribe af bøger om alt fra behandling af børn til heste.

Dinna Trehøje, psykolog med speciale i kognitiv terapi, sundhedspsykologi og smerter, biopat/naturopath ibm og zoneterapeut. Er med i den faglige ledelse på Institut for Biologisk Medicin og er kursusleder på overbygninger som Support & Care, kræft, og Support & Care, autoimmune sygdomme.

Thomas Kjærsgaard, ejer og indehaver af Bio Vita A/S, heilpraktiker, biopat/naturopath ibm og underviser i homøopati og forskning samt anatomi, fysiologi og sygdomslære. Er forfatter til en stribe af bøger om homøopatiske lægemidler.

Særpris på det allerførste hold

Du kan få det til en særpris lige nu, da du skal være med på et stykke pionerarbejde. For det er første gang, vi laver et meget tæt samarbejde mellem flere skoler, og det er første gang, at nogen via webinarer, studieanvisninger, film og podcasts samler al viden et sted.

Du kan være med, hvis du er komplementær behandler eller har en beslægtet uddannelse og:

Tegner en kontrakt på kr. 500,- pr. måned, i alt kr. 15.000, – (betales over PBS).

Eller

Betaler kr. 5.000,- ved opstart og derefter kr. 500,- pr. måned, i alt kr. 12.000,- (betales over PBS)

Eller

Betaler kr. 9.700,-, når du starter på uddannelsen.


(Kontrakterne finder du på skolernes hjemmeside, www.biologisk-medicin.dk, eller på www. urteskolen.com)


Du vil få en specialiseret viden i:

Hele hormonsystemets opbygning

Gynækologi og sygdomme, cirka 55 forskellige, relateret til dette spændende organsystem.

Hormonsystemets fortrædeligheder, og hvad kan vi – hvad kan vi ikke – med komplementære metoder?

Det bliver en tur gennem universet af forskning, både hvad der foregår hos endokrinologerne i Danmark og også i udlandet.

Vi udveksler erfaringer og gør hinanden klogere

Det bliver også en kursusrække, hvor du, hvis du har specialviden på området, kan komme til orde.

I det hele taget er det en platform, hvor vi klæder hinanden på til at få den viden, der er nødvendig, og som kan være ganske relevant at inddrage, hvad enten vi er zoneterapeuter, akupunktører, heilpraktikere, ernæringsterapeuter, phytoterapeuter, biopater, naturopather, eller hvad vi nu har af uddannelse i forvejen.

Studerende fra diverse skoler er også velkomne, send nogle ord om dig selv, så tager vi individuel stilling.

Kursusrækken vil være over cirka 15-20 måneder og afsluttes med en eksamen, hvis man vil have kursusbevis. Hvis du skal have et kursusbevis, skal du dog være færdig med en anden komplementær behandleruddannelse eller have anden relevant sundhedsfaglig uddannelse. Det kigger vi på sammen, når du kontakter os.

Du skal påregne nogle timers forberedelse til hvert webinar og i øvrigt være med i vores facebookgruppe, hvor diverse forskningsresultater, diskussioner og opråb vil blive lagt op.

Undervisningen vil foregå cirka den anden tirsdag i hver måned. Liste over datoer fremsendes ved tilmeldelse. Det er aftenwebinarer fra kl. 19 – 22.

Vil du høre mere, så kontakt

Marianne Palm på info@biologisk-medicin.dk

Rikke Goerlich på goerlich@urteskolen.com


”Vi ser ikke uddannelsen som et alternativ til lægelig behandling. Vi ser uddannelsens muligheder som en værdig støtteterapi til eksisterende behandlingsmetoder i Danmark.”

Rikke Goerlich, Thomas Kjærsgaard, Dinna Trehøje og Marianne Palm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *