Bliv gode venner med dit hår

 

 

Ned i vandet, op i solen, ned i vandet, op i solen, føntørring og måske brug af glattejern. Håret får tæsk i sommeren, men hjælpen er nær fra det franske, hvor de har helt styr på forebyggelse og behandling af tørt og skadet hår.

 

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – august/september 2019

 

Saltvand, sol, varme – ja, det lyder super lækkert, og det er det jo også. Men dit hår er ret uenig med dig. Du straffer det måske også lige med en gang styling i form af føntørring og en tur med glattejernet, inden du suser ud til sommeraftenens mange spændende tilbud.

Du får lige et navn med på farten: Florame! Din hjælp til tørt, glansløst og kedeligt hår. Du finder et bredt udvalg af økologisk certificerede produkter til alle hårtyper og til hele familien.

 

3 trins raketten til glansfuldt og velplejet hår

Du hygger dig ved stranden – og ja, dit hår hygger sig også. Håret nyder nemlig også godt af de dejlige D-vitaminer, solen giver dig, men måske føler håret sig en lille smule mishandlet efter utallige ture i vandet og efterfølgende tørring i solen.

Gør dit hår glad igen, når du kommer hjem under bruseren – her får du en simpel opskrift:

 

Trin 1: 20 minutter inden du hopper i badet, så er det i med hårolien fra Florame, som indeholder en palet af lækre olier, herunder Jojoba-, Macadamia- og Hypenolie, men også kakaosmør, som tilsammen reparerer tørt og trist hår og beskytter. Har du meget tørt hår, så brug olien dagligt, ellers er det nok at bruge den en til to gange om ugen.

 

Trin 2: Ind i badet, og skyl olien ud. I med shampooen fra Florame, som du kan få til både farvet, tørt eller skælfyldt hår. Du plejer håret med naturlige ingredienser som Bambus Bio-silikat, der danner en beskyttende struktur omkring håret. Plejende ekstrakt fra Kokus, Ylang-Ylang og mange andre ingredienser, som er lige til at spise.

 

Trin 3: Til sidst balsam med Jojoba olie kombineret med Kokos olie, som gør dit hår silkeblødt. Tag en dyb indånding, og lad hele kroppen blive afslappet med de tilsatte æteriske olier fra Palmerose, Sød Orange og Ylang-Ylang.

Til farvet hår kan du få en helt speciel hårmaske, som beskytter og forlænger farvens holdbarhed.

 

Du og dit hår er nu klar til at…

…indtage sommerens dejlige stunder. Du har nu næsten helt sikkert fået glansfuldt og velplejet og ikke mindst ekstremt velduftende hår, som fremfor alt er nemt at style. At ingredienserne i Florames produkter er økologiske og fremstillet ud fra filosofien om helhedstænkning mellem kropspleje og miljø, gør oplevelsen ekstra god.

Enjoy!

 

Vil du vide mere om produkter fra Florame, så kontakt Birgitte Jørgensen på mail: bj@bijodan.dk eller på tlf.: 20208864 eller besøg hjemmesiden www.bijodan.dk

 

One thought on “Bliv gode venner med dit hår

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *