Det er (snart) en kold tid, som vi lever i

 

 

Nu er det nemlig snart vinter igen, og vi skal fryse! Træningen virker måske totalt uoverskuelig, men tænk på, at bagefter kan du forkæle dine brugte muskler med en dybdevarmende lotion med eukalyptus og andet lækkert.

 

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – oktober/november 2019

 

Nu flytter jeg til varmere himmelstrøg, sådan tænker mange af os nok, når vinteren sætter ind i Danmark. Måske oplever du, at træningen er ekstra hård, når det er koldt og mørkt udenfor. Men husk på, hvordan træning får endorfiner til at drøne rundt i kroppen, og hvor godt du har det bagefter, så af sted med dig!

 

Træner du, så ved du, at opvarmning er vigtigt, men det er ekstra vigtigt om vinteren. Starter du løbeturen på iskolde ben, så kan du risikere skader. Brug derfor lige de 10 minutter på opvarmning.

 

God samvittighed og tid til forkælelse

Næsten intet slår følelsen af at smide sig i sofaen med god samvittighed efter en god løbetur eller anden form for træning. Gør lidt ekstra lækkert for dig selv og dine muskler, inden du smækker benene op. Massér dine muskler godt og grundigt med Aloe Vera Heat fra AVIVIR. Sæt din yndlingsserie på, og mærk, hvordan kombinationen af aloe vera, eukalyptus, mentol, kamfer, spansk peber og vintergrøn går i dybden og varmer dine muskler, og du får en dejlig afslappende følelse.

 

Kolde fødder? Aloe Vera Heat kan hjælpe selv de koldeste fødder, både når du går en efterårstur i skoven eller sidder hjemme på sofaen og hygger under tæppet med en kop te og læser sund-forskning.

 

Har du ømme eller overbelastede led og muskler, kan du også få glæde af Aloe Vera Heat, da den høje koncentration af aloe vera samt kombinationen af drogerne kan løsne stive led og ømme muskler. Lotionen er nem at smøre på, og du skal ikke vente længe, inden den er trængt ind i huden.

 

Tip! Aloe Vera Heat er også god før din træning til at varme musklerne op. Varme muskler kan sænke risikoen for skader.

 

Lidt ekstra vintertips!

Vintertid betyder tør hud, og det gælder også for dine fødder. Den tørre hud på fødderne, og alt hvad der medfølger af irritation og kløe, kan du afhjælpe med Avivir Aloe Vera Foot Repair. Med et indhold af aloe vera og solsikkeolie kan du få dejligt bløde fødder igen. Faktisk indeholder cremen også et mælkesyrebaseret kompleks, som har en positiv indflydelse på bakterier mellem tæer og i hudfolder. Smør dine fødder hver morgen eller aften eller på begge tidspunkter, og oplev, hvordan dine fødder bliver babybløde igen.

 

8 thoughts on “Det er (snart) en kold tid, som vi lever i

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *