En mulig grundkur til de vaccinerede piger

Vaccineredepiger_sund-forskning

 

Nu skal vrede og frustration overfor smøl, nøl og uvidenhed i Sundhedsstyrelsen afløses af, at vi går ind og bruger vores viden om, hvordan pigerne måske her og nu får deres energi tilbage.

Med andre ord, gør noget konstruktivt, så vi hjælper i en opadgående spiral fremfor at give vreden og frustrationen så meget plads.

 

Læs og se mere her

 

shutterstock_242400517

Fakta om aluminium i vacciner, og hvordan du kan teste, om det er dit problem

 

Skærmbillede 2015-04-27 kl. 13.53.08

Du kan gøre noget, mens vi venter på flere forklaringer

 

Skærmbillede 2015-04-27 kl. 13.52.52

Aluminium behøver ikke være årsag til problemerne

 

Skærmbillede 2015-05-18 kl. 11.55.41

Se sund-forskning ON AIRs tema om tungmetaller her

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Giv mig besked om:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments
Ældste
Nyeste Mest liked
Inline Feedbacks
View all comments
Tonny
8 år siden

Jeg må sige det er svært at tage rådene seriøst når der er åbenlys anbefaling/reklame for Pharma nord produkter, hvilket, hvis det du skriver ku hjælpe pigerne, virkeligt er ærgerligt. Hvis niveauet skal hæves må der falde generel anbefaling uden deciderede produktnavne eller flere forskellige firmaer, da det ellers virker som om du er sælger for et firma som alligevel bombardere hjemmesiden med reklamer. Hvis alle andre artikler herinde er ligesådan er det første og sidste gang jeg vil bruge siden. Læs “for useriøst”

Tonny
8 år siden
Reply to  Tonny

Når jeg siger “bombardere” mener jeg reklamen fastgjort til den variable fane i toppen som i praksis på en telefon fylder det hele hvis man vælger at kommentere.

Marianne Palm
8 år siden

Hej Tonny, jeg er ikke helt sikker på det med reklamen på din iphone, det må jeg lige få webmasters til at ordne, for det er slet ikke hensigten: Jeg henviser til specifikke produkter, som jeg forskningsmæssigt ved lever op til nogle standarder, og som du kan se, er der mange firmaer involveret. Jeg kunne også undlade at nævne nogle overhovedet, men så kaster jeg blot en flok mennesker ud på det helt grå marked med udenlandske produkter eller i pyramidelignede foretagender, og det ønsker jeg ikke. Jeg håber, du kan se, at jeg ikke siger: det er det eneste… Læs mere

Neela
8 år siden

Hej Marianne Jeg er selv en af de piger. Mit største problem er muskelsvækkelse (primært i lår og kæber), let udtrætning af hele kroppen og muskelspasmer/nervespasmer rundt omkring i kroppen. Da jeg var indlagt på Riget fik jeg testet mine binyrer, ved at de sprøjtede noget ind og tog en blodprøve bagefter og så igen lidt senere. De sagde at der ikke var noget galt med mine binyrer. Hvad tænker du om det? Det skal siges at jeg er gået fra at have symptomer, der mindede om en virus meningitis med ekstrem hovedpine, lys og lyd overfølsomhed, føleforstyrrelser (især brændende… Læs mere

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x