En reduceret, men optimeret kost kan få afgørende betydning for dig

Fresh juice,Healthy drink on wooden background

 

Et reduceret indtag af mad har mange fordele, blot du sørger for stadig at få alle de vitale næringsstoffer. Det kan du ved hjælp af en specialfremstillet og optimeret nutrient shake, som er udviklet af en dansker.

Af Bjørn Falck Madsen

At spise mindre er en fordel, og det er ikke bare for vægtens skyld. Forskning har nemlig vist, at et reduceret kalorieindtag muligvis kan virke livsforlængende. Forsøgene er foreløbig kun udført på mus, men resultaterne er ikke til at tage fejl af. Et lavere kalorieindtag ser ud til at ”slide” mindre på kroppen, fordi cellerne ikke skal arbejde så hårdt på at omdanne føde. Der sker samtidig en række biologiske justeringer, blandt andet bedre insulinudnyttelse og mindre inflammation, som også gavner kroppen.

Hjælp fra en optimeret nutrient shake

Flere og flere mennesker fristes på baggrund af denne videnskab til at forfølge målet om at spise mindre og leve længere, og tanken om at stoppe, når du er 80 procent mæt i stedet for at fortsætte, er slet ikke så dum. Er du en af dem, skal du blot huske på, at når du skærer ned på dit indtag af føde, tilfører du kroppen mindre af de livsvigtige vitaminer, mineraler og fedtsyrer, som vi alle skal bruge, uanset hvor meget eller lidt vi spiser. Det findes der heldigvis råd for. HEAL (Holistic Eating and Living) er en specialudviklet, plantebaseret og optimeret nutrient shake, som er designet til at sikre kroppen hele viften af næringsstoffer.

Overrasket over populariteten

”Tanken er, at man kan vælge at tage en shake som erstatning for et af dagens måltider og på den måde være sikker på at få alt, hvad kroppen har brug for i løbet af en dag. Det gælder vitaminer, mineraler, livsvigtige fedtsyrer, protein og aminosyrer, men så sandelig også de vigtige fibre, som holder fordøjelsen i gang”, forklarer Birgitte Emborg, som har udviklet HEAL-konceptet på baggrund af sin årelange erfaring inden for ernæringsvidenskaben. Hun er selv overrasket over, hvor populært det tilsyneladende er blevet, og glæder sig samtidig over, at hun ramte rigtigt med sin tanke om at hjælpe folk med at spise mindre uden at få minus på næringsstofkontoen.

Virker som en slags sikkerhedsnet

I det hele taget kan dette med at spise optimalt være en kæmpe udfordring, da det kræver, at du vælger fødevarer, som er særlig næringsrige, og det kan være svært at overskue. Det bliver en del lettere med HEAL som en slags sikkerhedsnet. Med blot en shake om dagen som supplement til eller erstatning for et måltid er målet nået. Og det nytter faktisk at optimere sin kost, viser en undersøgelse, som er offentliggjort i tidsskriftet PLoS Medicine. Ifølge forskerne bag denne undersøgelse kan det give mere end otte år ekstra at leve i, hvis man som 60-årig skifter til en optimeret kost.

Sammensat af 36 ”superfoods”

HEAL er på ingen måde et vidundermiddel. Der er ganske enkelt tale om en gennemtænkt måltidsoptimering, som er sammensat af 36 økologiske kvalitets-foods. Det henvender sig til dem, der har et ønske om at leve så sundt som muligt på en praktisk og overkommelig måde.

”Hele formålet med dette optimerede måltid er at give folk adgang til de særlige egenskaber, som forskellige fødevarer har. Tag for eksempel gurkemeje, ingefær, bær og alger med omega-3-fedtsyrer, som indgår i produktet. De har en antiinflammatorisk effekt”, fortæller Birgitte Emborg og understreger, hvor meget fokus forskningen netop har på inflammation – især i forbindelse med ældning.

 

Fordelene ved at anvende HEAL

  • Varieret kost – et HEAL-måltid tilfører din krop 36 økologiske superfoods
  • Du er sikker på at få samtlige ni essentielle aminosyrer som byggesten til dine livsnødvendige proteiner (24 gram)
  • Du får masser af sunde fibre og probiotika til en sund og velfungerende tarmfunktion
  • Det har en blodsukkerregulerende virkning
  • Præparatet indeholder urter og krydderier med en stærk antiinflammatoriske effekt
  • De sunde fedtstoffer med omega-3 fra havalger samt olivenolie
  • 100 procent rene og økologiske råvarer uden nogen tilsætningsstoffer


Læs mere her, eller få HEAL leveret til din dør: www.heal4meal.com