Få has på det farlige fedt i blodet

 

Skærmbillede 2015-08-12 kl. 08.44.22

 

 

Artiklen er bragt i magasinet sund-forskning.dk vinter 2014.

Af Kristine Bindslev

 

Ét er fedtet på sidebenene, langt mere vigtigt er kolesteroltallene og fedtindholdet i vores blod. Du kan sænke et forhøjet kolesteroltal med cirka 30 procent ved at spise kolesterolsænkende mad og tage en stribe kolesterolsænkende produkter.

 

Støt din lever

Din lever og galdeproduktion står for nedbrydningen af fedt. Denne proces kan få hjælp fra leverstyrkende stoffer, som dem du finder i Active Liver. Marietidsel, artiskok, gurkemeje og sort peber plus vita- minet cholin. Marietidsel og artiskok understøtter din daglige lever- galde funktion. Indholdet af cholin bidrager til at opretholde normal leverfunktion og fedtstofskifte.

Skærmbillede 2015-05-04 kl. 14.30.15

 

Kosttilskud versus medicin

Zerochol er et kosttilskud med plante- steroler, som sammen med en kole- sterolsænkende kost er lige så effektiv som konventionel kolesterolmedicin.

 

Skærmbillede 2015-05-04 kl. 14.32.05

 

Stop forharskningen af kolesterolet

Forhøjet kolesterolindhold i blodet er ikke i sig selv en syg- dom, men kan medvirke til udvikling af åreforkalkning. Det sker når LDL-kolesterolet oxiderer. Et nyt produkt på mar- kedet, Kolesterol Protect PLUS, beskytter mod oxideringen. Herudover kan du tage Policosanol Complex for at sænke LDL-kolesteroltallet.

 

Skærmbillede 2015-05-04 kl. 14.37.49

 

Reducer fedtoptagelsen

Slank-O-Fort reducerer fedtoptagelsen fra fedtholdig mad. Slank-O-Fort kan bruges til behandling af overvægt, til vægtkontrol og til reducering af forhøj- et fedtindhold i blodet. Det er et do- kumenteret virksomt og fuldt lovligt vægtmindskningsprodukt.

 

Skærmbillede 2015-05-04 kl. 14.32.28

Fibre, fibre og fibre

Resultat plus indeholder loppefrøskaller, der er vandopløselige kostfibre, og som har vist sig at sænke kolesteroltallet. Produktet skal røres op i vand og drikkes med det samme.

 

Skærmbillede 2015-05-04 kl. 14.31.59

 

Røde ris reducerer kolesteroltallet

En ny række undersøgelser tyder på, at kost- tilskuddet Rød Fermenteret Ris er en effektiv og naturlig vej til at regulere og stabilisere kolesterolet i blodet.

Skærmbillede 2015-05-04 kl. 14.32.11

 

Det er triglycerider, du skal holde øje med

Triglycerider er fedtstoffer, der findes i kroppen, hvoraf størstedelen stammer fra den mad, vi spiser. Triglyceri- der fungerer primært som energireserver for kroppen, men et højt niveau af triglycerider i blodet øger risikoen for hjerteanfald og åreforkalkning. Du bør begrænse indtagelsen af fedt, sukker og alkohol, hvis du har for- højede triglycerider i blodet og kan med fordel tage et tilskud af Biosyms Lecithin Granulat. Produktet har et højt indhold af fosfolipider, bl.a. cholin, der er gavnlig for leveren og omsætningen af fedtstoffer.

 

Skærmbillede 2015-05-04 kl. 14.32.34

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *