Farvel ferie, goddag hverdag

 

 

Hjernen skal samles op fra bunden af poolen – nu skal du nemlig præstere igen! Spark kroppen i gang igen på let vis med vitaminer, mineraler og essentielle næringsstoffer i én tablet.

 

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – august/september 2018

 

Lange, sløve dage på stranden, drinks ved poolen – i det hele taget hundrede procent afslapning. Efter tre ugers inaktivitet bliver kroppen og hjernen sløv, og det er hårdt, når hverdagen kalder, og tempoet igen sættes i vejret.

Gør overgangen mere glidende ved at tilføre kroppen de vitaminer og mineraler, som den har brug for. Spis sundt og varieret, så kroppen får den rette benzin, og snup en multivitamin, så du får lidt ekstra hjælp. Så er du hurtigt tilbage i topform!

 

Et uoverskueligt valg

Hylderne bugner af multivitaminer. Det kan derfor være en umulig opgave at gennemskue, hvornår det ene skal vælges frem for det andet. Faktisk kan multivitaminer være de sværeste at finde rundt i, fordi sammensætningen af vitaminer og forholdene kan variere på hundredvis af måder.

Omnimin fra Biosym har mange år på bagen og har derfor meget forskning bag. Den er sammensat, så den matcher den nyeste viden om vitaminer og mineralers virkning på kroppen og dens funktioner.

Det er ikke ligegyldigt, i hvilke mængder de enkelte stoffer optræder i forhold til hinanden. Der skal være et indbyrdes samarbejde, og hvert vitamin er også gensidigt afhængige af hinanden i kroppens mange processer. Der kan opstå ubalance, hvis der er for lidt eller for meget af et stof til rådighed i kroppen.

Du finder 28 vitaminer, mineraler og essentielle næringsstoffer i Omnimin, herunder en høj dosis af D- og C-vitaminer. D-vitaminer er en påvirkende faktor på dit energiniveau og er også med til at mindske risikoen for stress og depression. C-vitamin er jo vidundervitaminet, som bidrager til et normalt energistofskifte. Føler du dig ofte træt, udmattet, og er du tit småsyg, så kan det skyldes, at du mangler C-vitaminer. Vitaminet fremmer også optagelsen af A-vitamin og B9-vitamin og en stribe andre vitaminer, mineraler og aminosyrer.

 Multivitaminet OmniX, også fra Biosym, indeholder 26 vitaminer, mineraler og essentielle næringsstoffer, men derudover også naturlig coating fra blandt andet spirulina. Spirulina er spækket med proteiner og indeholder faktisk også mere beta caroten, end du finder i gulerødder.

5 thoughts on “Farvel ferie, goddag hverdag

 • Wow, marvelous blog format! How lengthy have you ever been blogging for?
  you make blogging glance easy. The full glance of your
  website is fantastic, as well as the content! You can see similar
  here najlepszy sklep

 • Everything is very open with a precise clarification of the issues.
  It was really informative. Your website is very useful.
  Many thanks for sharing! I saw similar here: Ecommerce

 • Thanks for finally talking about > Farvel ferie, goddag hverdag – Dobry sklep

 • Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog
  to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success.
  If you know of any please share. Appreciate it! You can read similar art here: E-commerce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *