Fedtsugning i pilleform

fedtsugning

En helt ny type kostfibre, der binder fedt i maven, kan få dig ned i vægt på en let måde.

 

Af Bjørn Falck Madsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – forår 2012

Motion er godt for hjertet og for taljemålet, ligesom det er en god ide at undgå for meget fedt (specielt den usunde slags) i maden. Selvom du spiser fornuftigt og motionerer regelmæssigt, kan det alligevel være vanskeligt at få ”bikini-figuren” igen, men måske kan en helt ny form for kostfiber hjælpe dig lidt hurtigere i mål.

”Fedtmagnet”

Fibre-Precise er navnet på denne temmelig imponerende fibertype, som bliver udvundet af dybhavsrejer, der fanges ud fra Islands kyst. I det øjeblik fiberstoffet kommer ned i maven, binder det sig til fedt – nærmest som en magnet – og herefter fører det fedtet med sig ud af kroppen igen ad naturlig vej. På den måde kan du mindske kalorie-belastningen af kroppen ved ganske enkelt at reducere den mængde fedt, kroppen optager fra maden.

200 kalorier med hver tablet

For at give dig et indtryk af effekten kan en enkelt tablet binde, hvad der svarer til 20 gram fedt – eller det samme som 180 kalorier. For at forbrænde det antal kalorier ville det kræve 15 minutter på løbebåndet i et pænt tempo. Du kan med andre ord spare kroppen for ret mange kalorier med denne fibertablet.

Ingen mirakelpille

Vi kan alle lide tanken om en pille, der gør os ”immune” over for vægtproblemer, og som kan give os drømmefiguren igen.

Det er dog langt fra tilfældet med Fibre-Precise (som i Danmark fås under navnet Slank-O-Fort). Til gengæld kan det gøre det lettere for dig at tabe dig i situationer, hvor det ellers kan virke lidt håbløst. Med dette produkt vil du opleve vægttab med relativt normal, sund mad, så du ikke behøver at blive fedt-forskrækket og gå på sultekur. Hvis du blot sørger for at vælge de rigtige fødevarer og spiser dem i de rigtige mængder, og desuden motionerer regelmæssigt, kan du med hjælp fra Fibre-Precise se en betydelig forskel.

Sænker kolesterol

FibrePrecise binder sig til galdesyrerne i fordøjelsen og forhindrer den reabsorption af galdesyrer, som normalt finder sted. For at kompensere for tabet begynder kroppen at producere flere galdesyrer. Dette gøres ved en omdannelse af kolesterol (det skadelige LDL). Herved sænkes blodets indhold af LDL (samt en anden slags blodfedt, som kaldes triglycerid). Samtidig øges blodets indhold af HDL – eller det gode kolesterol.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Giv mig besked om:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x