Fire stærke sundhedsskud fra Alfred Vogel og hans efterfølgere

Hævede ben til april 2023

 

I fordums tid blev vi måske 30 – 40 år som gennemsnitsalder, vi forfaldt hurtigere af mangel på mad og medicin og måske ørkesløse vandringer efter de rette urter til et nyopstået problem.

Det behøver et moderne menneske ikke, da firmaet Bioforce i 2023 har 100 år på bagen. Det har været 100 år, hvor de kan fejre mange af deres ældste produkter og selvfølgelig også nyere produkter, hvor flere af planterne bor lige uden for fabrikken i de schweiziske alper.

 

Af Marianne Palm

 

Vandladning hos mænd, der ikke længere er en stærk og god oplevelse. Hedeture og ophobet væske hos kvinder. Trætte og tunge ben, fordi kredsløbet ikke længere er, som det har været.

Vi har trukket fire af den gode Alfreds produkter frem i lyset, som hver især, eller samlet set, kan gøre det lettere at blive plus 40.

Savpalme kan skære igennem
Når naturlægemidlet Prostasan kalder på dig, er det, fordi du godt kan mærke, at urinstrålen er blevet mere svag, du skal måske hyppigere af med vandet, og det tager længere tid, da den lille blærehalskirtel forstyrrer tempoet. Det kan være sværere at tømme blæren helt, og årsagerne har du selvfølgelig fået undersøgt hos lægen. Når det er gjort, kan du gå med i klubben, som du kan være medlem af ligesom omkring 90 pct. af andre danske mænd, der har passeret de 50. Her kan du melde dig ud, når problemet er løst.

Savpalmeekstraktet er til dato det mest velundersøgte naturlægemiddel til mænd. Værsgo! Prøv det, og jeg kan på deres hjemmeside, www.bioforce.dk, se, at du kan købe til tre måneder og få pengene retur, hvis ikke du får ekstra urinstyrke i dit liv.
Og ellers løb ned til den nærmeste helsekostbutik, de oser af andre gode råd, der er nemme at implementere i din hverdag.

Lad den ekstra varme fløjte ud for åbne døre
Menosan til kvinder er også, trods nyt navn, et af Alfred Vogels kendetegn. Salvia officinalis, de smukke, lidt grålige salvieblade, anvendes til hedeture og ubehag under overgangsalderen. Salvien er opfundet af naturen, som gerne vil os det så godt.  Også her er det værd at prøve Menosan i tre måneder, for et anstrengt hormonsystem, som skal regulere vores temperatur i kroppen, så vi ikke smider alt tøjet på kontoret (hvilket syn, lad være med det), skal ofte bruge tre måneder, svarende til tre menstruationer (som du måske ikke har mere, men tre måneder uanset) til at gelejde dine helt umanerligt irriterende svedeture på plads.

Bonusinfo: Læg mærke til, om hedeturene kommer, fordi du tænker på nogle frustrationspunkter i dit liv? Hvis det er tilfældet, er det jo bare, fordi du har en klog krop, der vil minde dig om at få gjort noget ved det. Så det er ikke alle symptomer fra en krop, der blot skal forsvinde som dug for solen.

 

Sommervarme og veneproblemer
Når vi nu er ved solen, er det meget vel om sommeren med dens varme, at det giver ekstra problemer med venerne, især ved flyrejser, eller ved sport, hvor du måske ikke får drukket vand nok og i øvrigt ikke holder din mineralbalance i orden. Det kan godt vise sig som hævede ben, hvor venepumpeøvelser kan hjælpe med at få løftet væsken fra benene op mod hjertet, så de bliver befriet for smerter, ubehag og manglende plads i skoene.

Aesculaforce Forte kan være med til at støtte dit venekredsløb, og skal du være meget effektiv, har firmaet også udviklet en gel, som dine trætte og tunge ben gerne vil møde et par gange om dagen. Det sætter gang i de små bitte blodkar i de yderste lag under huden, som dernæst kan hjælpe de store venepumpeklapper med at befri dig for smerte og ubehag. Du skal selvfølgelig gå til læge og få tjekket, at dit ubehag og dine smerter ikke er af alvorlig karakter.

 

Fra Schweiz til Sydamerika
Vi slutter af med Vestens svøbe – overvægt, og jeg skal hilse fra Asien, hvorfra jeg kan rapportere, at fænomenet har bredt sig. Da kineserne, inderne og folk på Sri Lanka kun havde råd til at gå eller cykle, var de slanke (og ønskede at blive tykke som tegn på mad nok og velfærd).  Nu har ungdommen udviklet sig en pude rundt om maven, og den form for fedt, især hvis det ligger mellem organerne, er der ingen sundhed i.

At vi så heller ikke skal være så tynde som muligt, kommer sjældent frem i de øvrige medier, og derfor vil jeg gerne glæde alle med, at en flok forskere i England for længst har studeret alverdens problemer med vægt, og de har fundet 108 faktorer, der kan have indflydelse på over-/undervægt. Heldigvis ikke alle faktorer i et menneskes liv, men kig på det, gå på sund-forskning.dk, og bliv klogere på, hvem du er. Artiklen hedder: Kalorietælling? … Måske er det en meget forældet måde at se vægtproblemer på?

Og alle I, der bare tror, det kun handler om kalorietælling, I bliver nødt til at indstille jer på, at I tager fejl.

 

Energi og en veltilpasset krop til livets femte årti
Til gengæld ser det ud til, at mange har haft glæde af Yerba Mate, en sydamerikansk te, der med sit indhold af koffein giver energi. Forskellen til kaffe skulle være, at de mange mineraler og polyphenoler, der findes i teen, skulle afbalancere koffeinet, om det er sandt, ved jeg ikke. Men jeg ved, at i Yerba Mate har Bioforce også valgt at tilsætte gyldenris, der er vanddrivende, samt salvie, et trekløver, der måske kan løfte både mænd og kvinder ud i skoven, eller ud at motionere, selvom der kan være en træthed og energiløshed, som er fulgt med ind i livets femte årti.

Studier viser desuden, at Yerba Mate kan skabe en bedre fordøjelse, skabe større mæthed, mere klarhed i hjernen og dermed fokusering på det, der er sundt. What’s not to like, som de måske siger, hvor planten har slået sine rødder i århundreder.

76 thoughts on “Fire stærke sundhedsskud fra Alfred Vogel og hans efterfølgere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *