Gele Royal

bi

Vidste du, at en arbejdsbi i løbet af 28 dage har arbejdet så hårdt, at den dør?

Det er heller ikke alle bekendt, at den samme ægcelle, der bliver til en arbejdsbi, kan blive til en dronning, hvis den fodres med en hel speciel dronningefoder. Et foder, som må besidde fantastiske egenskaber, når det er i stand til at frembringe en betydelig større bi end normalt, som evner at leve 60 dage længere end de andre. Denne ejendommelige nærende Gelè Royal som arbejdsbierne samler til det æg, der skal blive til en dronning, har man endnu ikke helt udforsket og dens sammensætning er kun delvis kendt.

Aktive stoffer
Men man har dog opdaget at den unikke sammensætning kan være en flot hjælp til mennesker. Man ved, at der i geleroyal er en række aminosyrer, som bygger vores celler op, en stribe af vitaminer og mineraler, men også nogle komponenter, som åbenbart virker specielt regulerende i almindelighed og på vores immunsystem og vores hormonsystem i særdeleshed. Og det uden at indeholde et eneste hormon eller hormonlignende stof. Så meget ved man.

Gele royale i kombination med andre aktive stoffer
Bidro, et dansk firma, ved også, at kombinationen af gele royale med forskellige urter, ekstra vitaminer og mineraler, skaber endnu bedre muligheder, end blot gele royale alene. Vitaminer og mineraler der sammen med forskellige urter, skaber kosttilskud, som et væsentligt bidrag til alle os, som ikke lige får plukket vores urter i egen baghave. Som måske har en travl hverdag, hvor et ekstra tilskud kan være nødvendigt.

se mere på www.bidro.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *